"Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του οδικού δικτύου"

"ΜΑΧΗ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 07/01/2020 - 14:13

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, λόγο παγετού, δημιούργησε ο «Ηφαιστίων» κυρίως στο βόρειο τμήμα της Χίου και στον Προβατά, με τα συνεργεία να δίνουν την δική τους μάχη προκειμένου να ανοίξουν οι δρόμοι.

Αυτό ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, τονίζοντας ότι καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, μέχρι το απόγευμα να μην υπάρχουν προβλήματα.

«Από χθες μισθωμένα συνεργεία έριχναν αλάτι στους δρόμους που έχει παρουσιαστεί πάγος, ενώ σήμερα το πρωί προχώρησαν σε απομακρύνσεις βράχων και δέντρων που είχαν πέσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου», ανέφερε ο κ Μπουγδάνος.

Τα προβλήματα, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίζονταν από το 17ο έως το 20ο χλμ της εθνικής οδού Χίου-Βολισσού, στον δρόμο για τα Αυγώνυμα και στον δρόμο Πυτιός - Καρδάμυλα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε το βράδυ της Τρίτης 3 άτομα από τα σπίτια τους στον ποταμό Μαλαγκιώτη, καθώς ανέβηκε η στάθμη του.

«Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα» τόνισε ο κ.Μπουγδάνος συστήνοντας στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

katavalloyme_kathe_prospatheia_gia_na_einai_anoikto_to_odiko_diktyo

Σχετικά Άρθρα