
Αφιερωμένη στη Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΝ Οινουσσών ήταν η χθεσινή βραδιά στις Οινούσσες.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Γιώργος Δανιήλ, η Δημοτική αρχή είχε την τιμή και τη χαρά να παραθέσει δείπνο προς τιμήν του Διοικητή πλωτάρχη Δημ. Κλουμάση, του Διευθυντή Σπουδών καπ. Κώστα Πασσά και των συνεργατών τους, αλλά κυρίως να τιμήσει τους εκπαιδευτικούς της Ακαδημίας μας.
«Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, συνεχίζει ο Δήμαρχος, συζητήσαμε για τα τρέχοντα ζητήματα της Σχολής μας κι ενημερωθήκαμε για τις προοπτικές της ναυτικής εκπαίδευσης και τις επαγγελματικές δυνατότητες της νεολαίας μας.
Ενδιαφέρουσες προτάσεις και σκέψεις τις σημειώσαμε με προσοχή εγκαινιάζοντας την τακτική επαφή και με τους διδάσκοντες, οι οποίοι προσφέρουν ανεκτίμητο έργο. Τους οφείλωσυγχαρητήρια κι ένα ειλικρινές "Ευχαριστώ" για το μεστό ενδιαφέρον τους και τον επιστημονικό ζήλο με στόχο να προαχθεί η δημόσια ναυτική παιδεία στον τόπο μας.
Πολλά και θερμά. Μπράβο στον ακούραστο Διοικητή, την Υποδιοικήτρια Δέσποινα Πυρανιάν και το ένστολο κι εκπαιδευτικό δυναμικό, που καθημερινά διαπιστώνουμε πόσο ανεβάζουν το κύρος της Σχολής μας».






































