Χίος, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα Ψαρά και τα Αντίψαρα από τη Συκιάδα Χίου το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Πέμ, 21/09/2017 - 16:37

Απαντήσεις έλαβε ο Νότης Μηταράκης από τους αρμόδιους Υπουργούς σε αναφορά του σχετικά με το ελλιπές σήμα της Digea στη Συκιάδα.

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου του πολιτικού του γραφείου "Το μεν Υπουργείο Υποδομών αναφέρει ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές του, το δε Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αφενός παραδέχεται ότι η Νέα Δημοκρατία είχε εντάξει έργο στο ΕΣΠΑ για την ενίσχυση του ψηφιακού σήματος στη Χίο, το οποίο οι ίδιοι το απένταξαν προφασιζόμενοι στενότητα χρόνου, όταν όλοι γνωρίζουν τις παρατάσεις επί παρατάσεων που δίνουν συνεχώς στο ΕΣΠΑ, αφετέρου μπερδεύουν τη Συκιάδα της Χίου με τα Ψαρά και τα Αντίψαρα, καθώς ξεχνούν ότι με το ΦΕΚ 1203/2017 δε δόθηκε η δυνατότητα σε όλο το νομό Χίου η απόκτηση δωρεάν δορυφορικής πρόσβασης στους Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, αλλά μόνο σε όσοι κατοικούν στα Ψαρά & τα Αντίψαρα (σελ. 4, απάντηση Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής)".

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/09/2019 - 21:52

Συνεχίζονται οι δράσεις της ΝΟΔΕ Χίου της Ν.Δ. στα πλαίσια του μήνα αλληλεγγύης, που είναι ο Σεπτέμβρης. Έτσι έγινε γνωστό ότι παραδόθηκαν σχολικά είδη την Τετάρτη 18/9/19 στον Σύλλογο Τριτέκνων, κάτι αντίστοιχο έγινε την Τετάρτη 13/9 στον Σύλλογο Πολυτέκνων ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.