Χίος, Τρίτη 21 Μαΐου

Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα Ψαρά και τα Αντίψαρα από τη Συκιάδα Χίου το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Πέμ, 21/09/2017 - 16:37

Απαντήσεις έλαβε ο Νότης Μηταράκης από τους αρμόδιους Υπουργούς σε αναφορά του σχετικά με το ελλιπές σήμα της Digea στη Συκιάδα.

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου του πολιτικού του γραφείου "Το μεν Υπουργείο Υποδομών αναφέρει ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές του, το δε Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αφενός παραδέχεται ότι η Νέα Δημοκρατία είχε εντάξει έργο στο ΕΣΠΑ για την ενίσχυση του ψηφιακού σήματος στη Χίο, το οποίο οι ίδιοι το απένταξαν προφασιζόμενοι στενότητα χρόνου, όταν όλοι γνωρίζουν τις παρατάσεις επί παρατάσεων που δίνουν συνεχώς στο ΕΣΠΑ, αφετέρου μπερδεύουν τη Συκιάδα της Χίου με τα Ψαρά και τα Αντίψαρα, καθώς ξεχνούν ότι με το ΦΕΚ 1203/2017 δε δόθηκε η δυνατότητα σε όλο το νομό Χίου η απόκτηση δωρεάν δορυφορικής πρόσβασης στους Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, αλλά μόνο σε όσοι κατοικούν στα Ψαρά & τα Αντίψαρα (σελ. 4, απάντηση Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής)".

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eφαρμογή για τον δημότη που θα τον βοηθήσει να εντοπίσει με ακρίβεια το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει
Τρί, 21/05/2019 - 19:28

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χίου σε συνεργασία με το τμήμα καθαριότητας, ανέπτυξε εφαρμογή για τον δημότη που θα τον βοηθήσει να εντοπίσει με ακρίβεια το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει. Η εφαρμογή βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου Χίου www.chios.gov.gr και διατίθεται μέσω google play (android).

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού του εκλογικού τμήματος μέσω Google maps api και περιλαμβάνει κάτοψη των κτιρίων των εκλογικών τμημάτων Χίου, Βροντάδου και Θυμιανών.