Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για την λειψυδρία

Παρέμβαση του Δημάρχου Χίου
Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 04/06/2023 - 20:33

Παραθέτοντας μια σειρά δημοσιευμάτων για το πρόβλημα λειψυδρίας σε όλη την Ευρώπη, ο Δήμαρχος Χίου παρεμβαίνει στον "πόλεμο του νερού" που παίρνει πλέον και δικαστικό χαρακτήρα μεταξύ Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου - ΔΕΥΑΧ, σημειώνοντας τα εξής σε ανάρτηση του:

"Διαβάστε με προσοχή τι συμβαίνει στην Ευρώπη με την ανομβρία και την λειψυδρία.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κατανόηση από όλους για να ανταπεξέλθουμε στα άγρια πλέον φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής.

Οι εύκολες κορώνες από ανευθυνουπεύθυνους δημαγωγούς και λαϊκιστές που ξεσηκώνουν ανθρώπους μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν.

Γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να μην λείψει αυτό το σπουδαίο και σημαντικό αγαθό από τους συμπολίτες και τους επισκέπτες το δύσκολο καλοκαίρι που έχουμε μπροστά μας.

Παράλληλα να μην στερηθούν οι αγροτικές καλλιέργειες κατά το δυνατόν την εξυπηρετησή τους.

Όσοι νομίζουν ότι είναι ευκαιρία φθηνή και πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα νερού αυταπατώνται.

Ας φέρουν μαγικές προτάσεις να τις υλοποιήσουμε.

Εμείς ακολουθούμε τον δύσκολο αλλά υπεύθυνο δρόμο και το έχουμε αποδείξει στα τρισήμιση χρόνια της δημοτικής μας θητείας, ότι το πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία των συμπολιτών μας θωρακίζοντας συνεχώς με έργα έργα έργα την Χίο μας,έργα που δίνουν λύσεις στις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων μας, στο παρόν και το μέλλον.

Τα αλλάζουμε όλα και χτίζουμε την Νέα Χίο...".

Σχετικά Άρθρα