Διαμαρτυρήθηκαν ξανά οι Καρδαμυλίτες, αλλά το κατάστημα της Εθνικής γίνεται... ΑΤΜ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 14/01/2019 - 19:37

Ετσι έγινε παντού. Εκλεισε ένα κατάστημα της Εθνικής και έγινε ΑΤΜ μέχρι που χάλασε και το... ΑΤΜ.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί και επαναλαμβάνεται στα Καρδάμυλα, όπου πάλι το πρωϊ συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι οι κάτοικοι για να μιλήσουν με τον εκπρόσωπο της Εθνικής, που απλά τους ανακοίνωσε δια ζώσης τα τετελεσμένα.

Προηγήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο για την οποία μας πληροφορεί το παρακάτω δελτίο τύπου του Δήμου Χίου: 

"Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Χίου κ.Μανώλη Βουρνού με τον κ. Γρηγόρη Καλογριόπουλο, Περιφερειακό Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας παρουσία του κ. Αναστάσιου Κώσταλου, Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Χίου και του κ. Νικόλαου Βασιλάκη, Προέδρου της ΔΕ Καρδαμύλων για το ζήτημα του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Καρδάμυλα. 
Ο κ. Καλογριόπουλος εξήγησε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας. Ο Δήμαρχος υποστήριξε για ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης του υποκαταστήματος ως δομικό στοιχείο της κοινωνίας της ΒΑ Χίου, σε μια περιοχή με έντονη οικονομική δραστηριότητα, ιδίως των ναυτικών. 
Τέλος, πρόσθεσε ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χίου, σε περίπτωση οριστικού κλεισίματος του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, έχει εκδηλώσει τη βούλησή της να επανεξετάσει την πολιτική της αναφορικά με τη διάθεση των καταθέσεων του Δήμου Χίου".

Οι φωτογραφίες της κινητοποίησης είναι του φίλου Αλέκου Καραμούζου.

 

Σχετικά Άρθρα