Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

«Δυό – δυό» τα ασθενοφόρα αλλά… προσωρινά

Σάβ, 05/10/2019 - 20:17
Παρά τη έγκαιρη μεταφορά ο 58χρονος κατέληξε

Το υπουργείο Υγείας κατάφερε να λύσει τον… γόρδιο δεσμό και έτσι κατάφερε να εξασφαλιστεί προσωπικό και για δεύτερη βάρδια στα υπάρχοντα ασθενοφόρα, έτσι ώστε να βρίσκονται δύο μονίμως διαθέσιμα για τα όποια συμβάντα.

Διευρινίζεται ότι το θετικό μέτρο θα έχει προσωρινό χαρακτήρα αφού θα ισχύσει μόνο για 15 μέρες, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, και θα αφορά την εξυπηρέτηση των ασθενών του Νοσοκομείου, με την ελπίδα να εξασφαλιστεί μόνιμο προσωπικό για 2ο ασθενοφόρο 365 μέρες το χρόνο όλο το 24ωρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί να υπάρχει ξεχωριστή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Χίο και να μην διαχειρίζεται τα ασθενοφόρα το ίδιο το Σκυλίτσειο αφού είναι το μοναδικό διαθέσιμο 24ωρου βάσεως Νοσοκομείο που διαθέτει ο Νομός.

Σχετικά Άρθρα

Δεύτερη βάρκα για το μήνα Ιούλιο
Δευ, 13/07/2020 - 20:12

Βάρκα με 11 πρόσφυγες και μετανάστες όλοι Αφρικανικής καταγωγής, η δεύτερη για το μήνα Ιούλιο στη Λέσβο, έφθασε σήμερα σε περιοχή της Εφταλούς στη βόρεια Λέσβο. Η πρώτη βάρκα για τον Ιούλιο είχε φτάσει βόρεια της Θερμής, με 27 άτομα στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το "Νησί" της Μυτιλήνης, στο σύνολο τους οι αφιχθέντες αναμένεται να ελεγχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στη δομή απομόνωσης που έχει φτιαχτεί στα Μεγάλα Θέρμα στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού covid 19.