Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

"Εμείς θα μιλήσουμε με έργα" απαντά στον Α. Μιχαηλίδη για το αεροδρόμιο ο Ν. Μηταράκης

Δευ, 12/08/2019 - 15:52

Η δημόσια ανταλλαγή "πυρών", με αιχμή το αεροδρόμιο, μεταξύ των Βουλευτών Ανδρέα Μιχαηλίδη και Νότη Μηταράκη συνεχίζεται...

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Υφυπουργού Εργασίας, Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη να απαντήσει στο συνάδελφό του, περιοριζόμενος στα εξής:

 

«Ζήσαμε σχεδόν 5 έτη με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το κτήριο του Αεροδρομίου είναι όπως ακριβώς ήταν.

Το ίδιο και ο διάδρομος. Το ίδιο και το Λιμάνι. Το ίδιο και το Τελωνείο. Το ίδιο και το Δικαστικό Μέγαρο. Το ίδιο και οι Φυλακές.

Στο Νοσοκομείο κάτι έγινε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της Περιφέρειας.

Αλλά να μη ξεχάσουμε, ότι αποκτήσαμε τη ΒΙΑΛ.

Εμείς θα μιλήσουμε με έργα, όχι με λόγια.»

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 18:07
Ν. Μηταράκης

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα μεταβεί στη Χίο, όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Συγκεκριμένα, στις 12.00, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου,  Παντελή Μπουγδάνο.

Στη συνέχεια στην 1.00 μ. θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου,  Σταμάτη Κάρμαντζη, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο του νησιού. Μετά το πέρας της, ο κ. Μηταράκης θα κάνει δηλώσεις στα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης.