Έτσι θωρακίσαμε το Νοσοκομείο από τον κορωνοϊό

«Αυτοπροσώπως» την Πέμπτη στην Αλήθεια ΤV η Διοικήτρια του Σκυλίτσειου Ελένη Κανταράκη
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 20/09/2020 - 20:20

Κανέναν δεν εξέπληξε η ανανέωση για τρία χρόνια ακόμα της θητείας της στο τιμόνι του Σκυλίτσειου.

Η Διοικήτρια Ελένη Κανταράκη, στην κυριολεξία βλέπει το Νοσοκομείο σαν το δεύτερο σπίτι της, για να μην πούμε το… πρώτο, αφού όποια ώρα την ημέρα την αναζητήσει κανείς θα την βρεί στο Σκυλίτσειο.

Η Χίος είναι τυχερή που στην πανδημία του κορωνοϊού βρέθηκε στο τιμόνι του Νοσοκομείου μια δραστήρια γυναίκα, που εργάζεται με την ευαισθησία της… Νοσηλεύτριας, και το πείσμα στο στόχο, που έχουν οι άνθρωποι θεωρούν ότι δεν έχουν άλλο δρόμο απ’ αυτό της επιτυχίας.

Την Πέμπτη στην Αλήθεια ΤV, στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» η Ελένη Κανταράκη εξηγεί μεταξύ άλλων στον Γιάννη Τζούμα, γιατί καταφέραμε να θωρακίσουμε το Σκυλίτσειο αρχικά και μετά το νησί μας από τον κορωνοϊό.

Αναλύει τους στόχους που μπήκαν για την αγορά της υποδομής εκείνης, που κράτησε το πρόβλημα εκτός Νοσοκομείου στην ουσία, κάτι που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί αν ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος δεν άνοιγε πρώτος τον χορό των χορηγιών.

Σήμερα σε συνδυασμό εξοπλισμού και χορηγιών, το Νοσοκομείο είναι θωρακισμένο, ενώ με την χορηγία του Δήμου Χίου και την αγορά μηχανήματος ανίχνευσης του ιού που βασανίζει την ανθρωπότητα, είμαστε σε θέση να κρατάμε το πρόβλημα σε χαμηλά επίπεδα.

Η Ελένη Κανταράκη εξηγεί στην συνέντευξη τι γίνεται βήμα προς βήμα αν κάποιος φορέας εντοπιστεί η νοσηλευτεί, εξηγεί το… μυστικό που η Χίος έχει κάτω από 30 κρούσματα, ελάχιστους νοσηλευόμενους και κανέναν νεκρό.

Τέλος αναλύει τους στόχους της επόμενης τριετίας για την θητεία της, με την ολοκλήρωση της Παθολογικής - Ψυχιατρικής Κλινικής, την σχέση «έρωτα και μίσους» που έχει με τον ΣΕΣΝΟΧ, την άριστη συνεργασία που έχει με τις αρχές και ειδικά τον υπουργό Νότη Μηταράκη και το πώς σκέπτεται μετά την μπόρα της πανδημίας να τιμήσει τους δεκάδες χορηγούς του Σκυλίτσειου και ειδικά τον Μητροπολίτη Χίου και τους εφοπλιστές Παναγιώτη Τσάκο και Λουκά Κτιστάκη.

aytoprosopos_me_tin_eleni_kantaraki

Σχετικά Άρθρα