Χίος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Γ. Καραμανής: Μπαίνει το seatrac στη Δασκαλόπετρα

Οι νοτιάδες υπεύθυνοι για την καθυστέρηση διαμόρφωσης των παραλιών
Δευ, 17/06/2019 - 18:26

Τους λόγους που δεν τηρήθηκε η προηγούμενη αναφορά του το seatrac στη Δασκαλόπετρα να είναι έτοιμο από την προηγούμενη Πέμπτη εξήγησε στο Ράδιο - αλήθεια ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Καραμανής, λέγοντας ότι έχει ενημερώσει σχετικά και την Πρόεδρο του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, Σοφία Μιχάλα.

Απαντώντας στα όσα καταγγέλθηκαν από την ΛΑΣ και το Σύλλογο Ατόμων με Σλήρυνση κατά πλάκας, επεσήμανε ότι οι εργασίες εγκατάστασης του seatrac, που πρέπει να γίνουν με κάθε λεπτομέρεια για λόγους ασφάλειας, καθυστέρησαν εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο έχων την ευθύνη για την εγκατάσταση και εκτιμά ότι τις επόμενες ώρες η εγκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί.

Επίσης τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή, αν μη τι άλλο, επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στην προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.

Οσον αφορά την καθυστέρηση διαμόρφωσης και εγκατάστασης υποδομών σε παραλίες τις απέδοσε στις κακές καιρικές συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 15/12/2019 - 13:20

 Στον ορθοπεδικό και υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Χίου Νίκο Ταναϊνη είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11 και την Τετάρτη στις 4.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.  Νένητα, Αιγάλεω, Φλωρεντία, Χίος, ΚΑΤ και πάλι Χίος είναι οι σταθμοί της ζωής του. Ένα ενδιαφέρον οδοιπορικό διανθισμένο και με ιατρικό και πολιτικό και προσωπικό άρωμα.