Χίος Μπροστά κατά Προέδρου ΔΕΥΑΧ για προβλήματα υδροδότησης Βολισσού

Δευ, 02/08/2021 - 11:01

Με ανακοίνωσή του ο δημοτικός Συνδυασμός "Χίος Μπροστά" βάλλει κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΧ για το πρόβλημα υδροδότησης της Βολισσού θεωρώντας ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν . 

Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει:

"Το κρυφτούλι των ευθυνών για την ύδρευση στην Βολισσό συνεχίζεται. Πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε .

Μετά τις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και τις σύγχρονες τεχνικές μεθόδους του Προέδρου της ΔΕΥΑΧ όπως τις διατύπωσε δημόσια («ο Θεός να βάλει το χέρι του») ο κος Μυριαγκός επιχειρεί να «κρυφτεί» ο ίδιος αλλά και να αποκρύψει τις ευθύνες του πίσω από την εταιρεία.

Σε ανυπόγραφη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ που περιγράφει τις ενέργειες της για το θέμα της υδροδότησης Βολισσού, καταφέρεται κατά εκλεγμένου μέλους της Τοπικής Κοινότητας.

Προφανώς ο κ. Μυριαγκός με την κάλυψη του δημάρχου, επιχειρεί να κρύψει την προσωπική του ανικανότητα πίσω από την εταιρεία και τους εργαζόμενους της (τους οποίους για πολλοστή φορά χρησιμοποιεί σαν προσωπική ασπίδα προσπαθώντας να επιμερίσει τις «βλάβες που προξενεί») αδιαφορώντας για το γεγονός ότι μια κοινωφελής εταιρεία δεν μπορεί να εμπλέκεται σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμούς".

 

Σχετικά Άρθρα