Χίος Μπροστά: Νέο ναυάγιο του «έμπειρου» καπετάνιου - δημάρχου κ. Κάρμαντζη

Άλλες 100.000€ στις πλάτες των χιωτών από πρόστιμα για την ελλιπή ναυαγοσωστική κάλυψη της Χίου.
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 19/09/2021 - 13:30
«Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει την αδυναμία της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη να σχεδιάσει, να προγραμματίσει και να υλοποιήσει όχι μόνο το όποιο έργο, αλλά ακόμη και ότι προβλέπεται σαφώς στην νομοθεσία» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά".
 
Αναλυτικά σημειώνει:
 
«Προειδοποιήσαμε για την ολιγωρία στο θέμα της ναυαγοσωστικής κάλυψης με σχετικό δελτίο τύπου από τις 27 Μαΐου:   
 
Δεν έγινε έγκαιρα την τροποποίηση του προϋπολογισμού αν και από τις αρχές του χρόνου είχαν καθοριστεί οι πολυσύχναστες παραλίες, ενώ τα προαπαιτούμενα ήταν γνωστά και σε ισχύ από το 2020.
Όταν άλλοι δήμοι προχωρούσαν από πολύ νωρίς σε διαγωνισμούς η δημοτική αρχή Κάρμαντζη κωλυσιεργούσε.
 
Τελικά όλες οι διαδικασίες έγιναν καθυστερημένα με αποτέλεσμα μια πανάκριβη ανάθεση αφού προηγήθηκε μεγάλο διάστημα χωρίς να υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη σε καθορισμένες ως πολυσύχναστες παραλίες και να βεβαιωθούν πρόστιμα 100.000€ σε βάρος του Δήμου.
 
Οι συνεχιζόμενες αστοχίες της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη δεν μπορούν πλέον να καλυφθούν από τις κενού περιεχομένου ανακοινώσεις κατά των αντιπολιτεύσεων.
 
Η δημοτική αρχή Κάρμαντζη δεν μπορεί, δεν γνωρίζει και δεν έχει την ικανότητα όχι να σχεδιάσει αλλά ούτε να υλοποιήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο υποχρεώσεις του Δήμου».

100.000eu_prostima_sto_dimo_hioy_gia_tin_ellipi_nayagosostiki_kalypsi

Σχετικά Άρθρα