Χρονιά εκλογών το 2021;

Ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό το 2021 "βλέπει" ο Ανδρέας Μιχαηλίδης
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/12/2020 - 13:58

Αλλαγές στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό  βλέπει για το 2021 ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης σε ένα απολογισμό - κριτική της χρονιάς που πέρασε σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Βουλευτής Χίου  τόνισε ότι το 2021 θα είναι μια ελπιδοφόρα χρονιά καθώς ο ελληνικό λαός θα έχει την δυνατότητα να αποδείξει (με προσφυγή στις κάλπες;) ότι διαψεύστηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Το 2020 κατέρρευσαν πολλά από τα μυθεύματα της ΝΔ και το 2021 θα είναι μια ελπιδοφόρα χρονιά καθώς ο ελληνικός λαός θα έχει την τύχη να αποδείξει ότι διαψεύστηκε από την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ΝΔ και έτσι θα έχουμε  ευρείες ανακατατάξεις τόσο σε κεντρικό πολιτικό σκηνικό όσο και τοπικά», υπογράμμισε ο Βουλευτής Χίου.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση τόσο για τους χειρισμούς της στο θέμα της πανδημίας, κυρίως στο δεύτερο κύμα χαρακτηρίζοντας την «αδύναμη να το διαχειριστεί», ενώ τόνισε ότι και σε οικονομικό επίπεδο η μεσαία τάξη δέχτηκε ισχυρό πλήγμα στα εισοδήματα της από την πολιτική που άσκησε η Ν.Δ.

anakatataxeis_sto_politiko_skiniko_to_2021

Σχετικά Άρθρα