Η ΔΕΥΑΧ απαντά στα περί ομοφωνίας των μέτρων... περικοπών

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 04/05/2023 - 17:07

«Η ΔΕΥΑΝΧ απαντά και ενημερώνει στο δημοσίευμα Χίος Μπροστά (Γιάννης Καραβασίλης 3/5/2023): Δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση των περικοπών στην υδροδότηση» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Βασίλης Μυριαγκός σημειώνοντας:
Στις 4/4/2023 το ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ ορθώς αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την λήψη 8 μέτρων για την αντιμετώπιση της ανομβρίας - λειψυδρίας.

«Συμμετείχε και ο εκπρόσωπος του κ. Καραβασίλη ο οποίος είχε καταθέσει και προτάσεις οι οποίες υιοθετήθηκαν από το Δ.Σ. και υπερψηφίστηκαν από όλους.

Στις 2/5/2023 το ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ ορθώς αποφάσισε την επανεξέταση -επικαιροποίηση- εξειδίκευση και λήψη των ΙΔΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 8 μέτρων για την αντιμετώπιση της ανομβρίας-λειψυδρίας.

Σε αυτή την απόφαση επί πλέον εξειδίκευσε και έκανε ΑΠΟΔΕΚΤΟ ότι έχει σχέση με το αίτημα της ΕΜΧ για το πότισμα των νέων δενδρυλλίων, τα οικόσιτα ζώα και τις βρύσες του πόσιμου νερού.

Συμμετείχε και ο εκπρόσωπος του κ. Καραβασίλη.

Στα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΡΑ με την πρώτη απόφαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος του κ. Καραβασίλη μειοψήφισε.

Το γιατί είναι δύσκολο να εξηγηθεί από την πλευρά του ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ.

Ο κάθε ένας όμως βγάζει τα συμπεράσματα του για την πολιτική σοβαρότητα και υπευθυνότητα του κ. Καραβασίλη.

Αν ενεργεί με αυτό τον τρόπο, την μια φορά ψηφίζοντας και την άλλη καταψηφίζοντας το ίδιο θέμα, το σύνθημα του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΙΟ δεν θα ωφελήσει τον τόπο μας και πρέπει να το αλλάξει.

Παιχνίδια και μικροπολιτικές σκοπιμότητες με το θέμα του νερού που αφορά όλο το νησί μας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ».

 

ypo_proypotheseis_nero_se_mastihoparagogoys_kai_trohoviles

Σχετικά Άρθρα