Η Ν.Δ. επενδύει στο ακροδεξιό ακροατήριο

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Χίου του Σύριζα
Δευ, 14/01/2019 - 15:57

Σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση η ΝΟΔΕ Χίου, με την παρουσία του κ. Βορίδη ξεδίπλωσαν για άλλη μια φορά το ακραίο και επικίνδυνο σχέδιό τους για σειρά θεμάτων.

Επανέλαβε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης ότι: «θα περιφρουρούμε τα θαλάσσια σύνορα για τη συγκράτηση και απώθηση των μεταναστευτικών ρευμάτων, θα επαναφέρουμε τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας, θα καταργήσουμε το Πανεπιστημιακό Άσυλο...»

Ανάμεσα σε πολλά «θα», που φαντάζουν απειλητικά για μια κοινωνία ισότητας δικαιωμάτων, δίνουν το στίγμα τους και συγχρόνως το αντικοινωνικό πρόγραμμα τους.

Αυτό βέβαια που επικυρώνει εντελώς πόσο επενδύουν σε ακροδεξιό ακροατήριο είναι η δήλωση «θέλουμε όχι μόνο να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Εκλογές για όσα κάνει, αλλά κυρίως να ηττηθεί η Ιδεολογία της Αριστεράς».

Δεν είχαμε βέβαια καμία αμφιβολία για όλα τα λεγόμενα όπως και για τον ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ και την άβυσσο που μας χωρίζει.

Η ΝΔ πορεύεται με εθνικιστική ακροδεξιά ατζέντα, χρησιμοποιώντας το μακεδονικό, το προσφυγικό, την τάξη και την ασφάλεια. Παριστάνουν τους υπερπατριώτες αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι τα μικροπολιτικά οφέλη και η αλίευση ψηφοφόρων από τα θολά νερά της ακροδεξιάς.

Συγχρόνως απροκάλυπτα μιλούν για αποτροπές που καταλήγουν σε πνιγμούς αθώων ψυχών και καυχιόνται.

Αυτοί είναι και δεν μπορούν να κρυφτούν.

 

Σχετικά Άρθρα