Χίος, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Κ. Τριαντάφυλλος: Συγχαίρω τον νέο Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη

Κυρ, 02/06/2019 - 21:56

Πριν ακόμα προκύψει το επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα ο Κ. Τριαντάφυλλος σε συνέντευξη του στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, παραδέχτηκε την ήττα του και συνεχάρη τον Σταμάτη Κάρμαντζη.

Από τα στοιχεία που έχουμε από τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους είμαστε οι χαμένοι του Β' Γύρου των εκλογών είπε ο Κ. Τριαντάφυλλος. Καλή συνέχεια στον Στ. Κάρμαντζη και να είσαστε σίγουροι ότι θα ασκήσουμε γόνιμη αντιπολίτευση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι απόψεις του Π. Στεφάνου.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/09/2019 - 22:14

Σληρή κριτική για την Κυβέρνηση για το προσφυγικό από την Παγχιακή Επιτροπή αγώνα, που με δεδομένες τις εξελίξεις εξέδοσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Το σενάριο είναι γνωστό , το κοινό είχε κουραστεί και ο σκηνοθέτης άλλαξε τούς πρωταγωνιστές .
Στην θέση του κ.Μουζάλα , ο κος Κουμουζάλας.
Οι νησιώτες το έχουν ξαναδεί το έργο. Η χώρα έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης όλων των κατατρεγμένων που χρησιμοποιούνται προς όφελος όλων των υπόλοιπων εκτός της Ελλάδας .
Με σφραγισμένα σύνορα στον βορρά, η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική καλέσματος . Οι ΜΚΟ δρούν ανεξέλεγκτα στο προτεκτοράτο τους.
Η ασφυξία των νησιών και των τοπικών κοινωνιών είναι σε εξέλιξη. Μόλις επιδεινωθεί ο καιρός θα εργαλειοποιηθεί το συναίσθημα με χιλιοειπωμένες ατάκες.
Με τις πρώτες βροχές ,με τις εικόνες που θα αναμεταδίδουν απο τα λασπωμένα χωράφια οι φιλεύσπλαχνοι δημοσιογράφοι απο τα πολυτελή στούντιο τους , με την δυστυχία των ανθρώπων ζωγραφισμένη στα προσωπά τους, θα "δημιουργηθεί" άμεσα η ανάγκη εύρεσης νέων χώρων που είναι ο τελικός σκοπός των ενορχηστρωτών της παράστασης. Γι αυτό άλλωστε και τα συγχαρητήρια απο αυτούς προς τους πρόθυμους υποτακτικούς.
Η "εύρεση" των χώρων πιθανόν να προκύψει από "κατάληψη" έκτακτης ανάγκης που σύντομα θα γίνει πάγια ανάγκη.(χώρος ανακύκλωσης ΒΙΑΛ; άλλο δημόσιο κτίριο;) .
Η καταστροφή των νησιών συνεχίζεται και ο υπουργός συνεχίζει να κάνει απλοϊκές διαπιστώσεις .
Η υπομονή των κατοίκων του Χαλκειούς, της Μόριας ,της Σάμου εξαντλείται. Κύριοι της κυβέρνησης μην συνεχίζετε να ξεπουλάτε την Ελλάδα.