Χίος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Και αυτή την Κυριακή στην ΑΛΗΘΕΙΑ η μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών

Σάβ, 01/06/2019 - 07:26

Και αυτή την Κυριακή ο παλμός της μετάδοσης των αποτελεσμάτων του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών χτυπάει στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Την Κυριακή το πρωί θα γίνει εκλογική εκπομπή στο ραδιόφωνο και ρεπορτάζ στα εκλογικά κέντρα. Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα αρχίσει στις 6.00 μ.μ. της Κυριακής στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV και θα ολοκληρωθεί με τα τελικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται στο Ράδιο – Αλήθεια ενώ θα λειτουργεί στην ιστοσελίδα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο διαδίκτυο web tv.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει και αυτή τη φορά υπό το συντονισμό της Truth Web Media. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν τη Δευτέρα στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 15/12/2019 - 13:20

 Στον ορθοπεδικό και υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Χίου Νίκο Ταναϊνη είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11 και την Τετάρτη στις 4.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.  Νένητα, Αιγάλεω, Φλωρεντία, Χίος, ΚΑΤ και πάλι Χίος είναι οι σταθμοί της ζωής του. Ένα ενδιαφέρον οδοιπορικό διανθισμένο και με ιατρικό και πολιτικό και προσωπικό άρωμα.