Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Και αυτή την Κυριακή στην ΑΛΗΘΕΙΑ η μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών

Σάβ, 01/06/2019 - 07:26

Και αυτή την Κυριακή ο παλμός της μετάδοσης των αποτελεσμάτων του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών χτυπάει στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Την Κυριακή το πρωί θα γίνει εκλογική εκπομπή στο ραδιόφωνο και ρεπορτάζ στα εκλογικά κέντρα. Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα αρχίσει στις 6.00 μ.μ. της Κυριακής στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV και θα ολοκληρωθεί με τα τελικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται στο Ράδιο – Αλήθεια ενώ θα λειτουργεί στην ιστοσελίδα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο διαδίκτυο web tv.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει και αυτή τη φορά υπό το συντονισμό της Truth Web Media. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν τη Δευτέρα στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 08/07/2020 - 21:10

Την πρωτοβουλία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για το συσταθέν Μητρώο Χειριστών-Βοηθών Ασύλου, χαιρέτισαν οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων των νησιών του Βορείου Αιγαίου κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού, κ. Νότη Μηταράκη. 

Ο κ. Μηταράκης, ευχαρίστησε τους Προέδρους για την πολύτιμη συνδρομή τους στην ενημέρωση των μελών των συλλόγων τους αναφορικά με την σύσταση του Μητρώου, συμπληρώνοντας ότι ο δικηγορικός κλάδος έχει καθοριστική συμβολή στην αποσυμφόρησητων νησιών μέσω της επιτάχυνσης των διαδικασιών ασύλου.  

Το Μητρώο θα τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή μέσα στο 2020, με στόχο την έκδοση 5.000 αποφάσεων και σταδιακά, εντός του 2021, η εφαρμογή του θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια. 

Οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων των τριών νησιών, αναγνώρισαν την ουσιαστική μείωση των ροών και των διαμενόντων στα νησιά. 

Άμεσα αναμένεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία καθορίζονται η αμοιβή των μελών του Μητρώου και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια εφαρμογής