Κατάληψη του Οίκου Ναύτη αν δεν έρθει γιατρός

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝ/ΧΩΝ ΝΑΤ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Πέμ, 08/02/2024 - 16:28

Δυναμικές ενέργειες, ακόμη και κατάληψη του Οίκου Ναύτη προαναγγέλλουν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ αν δεν τοποθετηθεί ένας γιατρός σε μόνιμη και καθημερινή βάση στο παράρτημα του Οίκου Ναύτη Χίου.

Η ΠΕΣ ΝΑΤ αποστέλλει, μεταξύ άλλων στους υπουργούς Υγείας και Ναυτιλίας, όπως και στη διοίκηση του Οίκου Ναύτη και του ΝΑΤ, το παρακάτω ψήφισμα της γενικής της συνέλευσης:

«Στην Χίο, την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΠΕΣ ΝΑΤ ΧΙΟΥ, η οποία αποφάσισε ομόφωνα:

Με την υπ’ αριθμό 5191/28/11/2019 η Διοίκησης του Οίκου Ναύτη, αποφάσισε για την τοποθέτηση ενός Ιατρού σε μόνιμη και καθημερινή βάση στο ΠΟΝ Χίου, ώστε οι χιλιάδες ασφαλισμένοι της Ναυτομάννας Χίου στον Οίκο Ναύτου να εξυπηρετούνται από τον χώρο του ΠΟΝ ΧΙΟΥ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα μετά από την παραχώρηση δύο ορόφων του ΠΟΝ Χίου στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου για την εξυπηρέτηση και αύξηση των εισαχθέντων Σπουδαστών και Σπουδαστριών, και την ομόφωνη απόφαση των παρευρισκόμενων - ενδιαφερομένων.

Είναι αναγκαία η άμεση παρέμβασή σας, για την υλοποίηση επιτέλους της απόφασης της Διοίκησης του Οίκου Ναύτη, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες και την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Οίκου Ναύτη Χίου, μέχρι την Τελική δικαίωσή μας».

Σχετικά Άρθρα