Κώστας Μαρδάς: Το δίδυμο της καρέκλας... δεν μπορεί να φυλάξει τη θάλασσά μας!

Τρί, 20/04/2021 - 10:09

«Περιμένουμε από τους Ευρωπαίους εταίρους και τους Αμερικανούς συμμάχους μας να γίνουν πιο αυστηροί απέναντι στην Τουρκίας, όσον αφορά τις παραβιάσεις και τους παράνομους αλλοδαπούς που έρχονται με τις βάρκες στα νησιά μας, οργανωμένοι από το τουρκικό κράτος», είπε ο Κώστας Μαρδάς, καλεσμένος ως αναλυτής στο κυριακάτικο δελτίο του αθηναϊκού καναλιού BLUE SKY.

Kαι συνέχισε:

«Η Ελλάδα, δεν μπορεί να πάρει άλλους! Και δικαιούται να φυλάσσει τα σύνορά της βάσει του Συντάγματος και της εθνικής κυριαρχίας! Το θλιβερό δίδυμο Μισέλ - Ούρσουλα, το δίδυμο της καρέκλας και του καναπέ, όφειλε να λάβει αυτομάτως μέτρα εναντίον του Ερντογάν, όταν εντοπίστηκαν πρόσφατα οι βάρκες με τις ανθρώπινες ψυχές που εκμεταλλεύεται ο Τούρκος Πρόεδρος ως διακινητής!.. Βέβαια, το δίδυμο αυτό δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί τη διανομή των εμβολίων… Και θα διαχειρισθεί τα σύνορά μας»;

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει φιλικές σχέσεις με τις ΗΠΑ, αλλά:

«Τώρα θέλουν να μας μπλέξουν σε πόλεμο με τη Ρωσία για την Ουκρανία… όμως δεν μπορούμε όμως να είμαστε τα κορόϊδα της Συμμαχίας και οι… χρήσιμοι ηλίθιοι των Ευρωπαίων…».

 

 

Σχετικά Άρθρα