ΛΑΣ: Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα του φασισμού

Τετ, 06/10/2021 - 23:41

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χίου με αφορμή τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, με επιθέσεις απέναντι σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους από ναζιστικές, φασιστικές συμμορίες αναφέρει σε ανακοίνωση της:

«Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, με επιθέσεις απέναντι σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους από ναζιστικές, φασιστικές συμμορίες αποδεικνύουν, ότι η υπόθεση των ναζιστικών συμμοριών και της εγκληματικής τους φυσιογνωμίας, δεν τελείωσε με τη δίκη της φασιστικής «Χρυσής Αυγής», όπως νόμιζαν ορισμένοι.

Η ανιστόρητη «θεωρία των δυο άκρων» που αναπαράγουν επίσημα χείλη, οι απαράδεκτοι συμψηφισμοί που επιχειρούν να εξισώσουν τους θύτες με τα θύματα, είναι «βούτυρο στο ψωμί» των φασιστοειδών.

Είναι αυτή η θεωρία, που οπλίζει το δολοφονικό χέρι των φασιστικών ομάδων.

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χ.Α, αποδεικνύεται ότι ο φασισμός είναι και παραμένει χρήσιμο όπλο και πολυεργαλείο , που αξιοποιείται σε βάρος όποιου αγωνίζεται.

Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού! Κανένας φόβος απέναντι στο δηλητήριο των ναζιστικών συμμοριών.

Καταδικάζουμε το φασιστικό εσμό και απαιτούμε από την κυβέρνηση, να πατάξει ως οφείλει αυτούς τους ναζιστικούς εγκληματικούς θύλακες».

 

Σχετικά Άρθρα