ΛΑΣ: Πες - πες θα το πιστέψουν η κυβέρνηση Μητσοτάκη και Μηταράκης για τη δομή στο Θόλος

Πέμ, 26/08/2021 - 23:08

«Στις γνωστές ανά μήνα δηλώσεις του προέβη ο υπουργός της κυβέρνησης των ΜΑΤ στο νησί μας, κ. Μηταράκης, προσπαθώντας να μας πείσει ανεπιτυχώς, για το πόσο καλές είναι οι φυλακές της Ε.Ε. στο Θόλος, για το κλείσιμο της δομής της ΒΙΑΛ και για τις επιτυχίες της κυβέρνησης στο προσφυγικό μεταναστευτικό» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Χίου και συνεχίζει:

«Αλήθεια, αφού κλείνει η ΒΙΑΛ, η δομή καραντίνας στη Λευκωνιά, οι ροές μειώθηκαν, ποιος ο λόγος, ποια η σκοπιμότητα να πεταχτούν 70 και βάλε εκατομμύρια στη δομή φυλακή της ΕΕ των κατατρεγμένων , όπου γης;

Για το έγκλημα στο Αφγανιστάν των ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και της δικής του κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων-ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.λπ., - που συμμετείχαν με 300 εκατομμύρια το χρόνο, συντηρώντας ελληνικά στρατεύματα εκεί, δημιουργώντας χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες γνωρίζει τίποτε ή μήπως φταίει η κλιματική αλλαγή;

Τι φοβούνται ΝΔ και ο ίδιος μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης ανδρείκελο στο Αφγανιστάν και το κρύβουν πίσω από τις φιέστες στη ΒΙΑΛ;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη της ΝΔ και ο υπουργός της πρέπει να καταλάβουν ότι δε ζουν σε χώρα των Λωτοφάγων.

• Ο Χιώτικος λαός θυμάται και γνωρίζει ποιος έστειλε τα ΜΑΤ να τον δέρνουν και να τον βρίζουν για τρεις μέρες.

• Γνωρίζει πολύ καλά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στην Ε.Ε. για να χτίσει με το αζημίωτο τα κέντρα κολαστήρια στα νησιά μας και να μετατρέψει εμάς σε δεσμοφύλακες.

• Γνωρίζει γράμματα και διαβάζει τις μισάνθρωπες απόψεις του για τους πρόσφυγες και τα χτυπήματα στην πλάτη μέσω του γραφείου του, στα ξενοφοβικά και φασιστικά στοιχεία στο νησί, που αλυχτούν στο διαδίκτυο και αλλού ατιμώρητοι, για να προωθούν τις λύσεις του υπουργείου του, push back, πνίξτε τους, κλειδώστε τους σε φυλακές εγκλωβισμού, αντί να φεύγουν από τα νησιά μας και τη χώρα μας μετά την καταγραφή και ταυτοποίησή τους, ζητώντας άσυλο στις χώρες προορισμού, όπως προβλέπουν οι διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ, που υποκριτικά έχει ψηφίσει η δύση και η ΕΕ.

• Γνωρίζει ότι , όσο και να τους κάνει πλάτη ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή, με τη μια να λέει αυγά και την άλλη καλάθια, τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν.

Το Οκτώβριο λοιπόν θα μετρηθούν και πάλι τα χωριά μας στο Θόλος, η συντριπτική πλειοψηφία των Χιωτών, που προσπαθεί να τη διασπάσει με τα παραμύθια για τις «παρατάξεις της αριστεράς» και οι πολιτικές εγκλωβισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του ίδιου και της Ε.Ε.

Εκεί λοιπόν θα αντιληφθεί ότι άλλο η... συναγρίδα και άλλο η μαρίδα.

 

Σχετικά Άρθρα