Χίος, Δευτέρα 13 Ιουλίου

Μιλάνε αυτοί που συγκυβερνούν με τον ακροδεξιό Καμμένο.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Χίου στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βορίδη
Τρί, 15/01/2019 - 10:35

Δε νομίζουμε να αμφιβάλει κανείς για την είσοδό μας στην... προεκλογική περίοδο.

Μετά την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, για τις αναφορές του Μ. Βορίδη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Χίο,  ακολουθεί απάντηση την ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

"Με χαρά διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου μετέφερε σχεδόν αυτούσιες τις δηλώσεις του κ. Μάκη Βορρίδη, βουλευτή Αττικής και τομεάρχη εσωτερικών της ΝΔ με αφορμή την κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Χίου, για περιφρούρηση των θαλασσίων συνόρων, για συγκράτηση και απώθηση των μεταναστευτικών ροών, για επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας και κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.   

 

Παράλληλα όμως και χωρίς να μας ξαφνιάσει διόλου, αφού όλοι οι χιώτες συμπολίτες μας έχουν συνηθίσει με τις φαιδρότητές τους, χαρακτηρίζει όλα τα ανωτέρω, ακραίο και επικίνδυνο σχέδιο.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που συγκυβερνούν τέσσερα χρόνια με τον ακροδεξιό Καμμένο.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν μετατρέψει τα νησιά του Αιγαίου σε ένα απέραντο Hotspot και έχουν ταλαιπωρήσει όλους του νησιώτες του ανατολικού Αιγαίου.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν καταστήσει και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τα Πανεπιστήμιά μας καταφύγιο για τον κάθε παράνομο και παραβατικό.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που προέβησαν μόλις προχτές σε "προληπτικές" συλλήψεις πολιτών θυμίζοντας άλλες εποχές.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που ξεπούλησαν τη Μακεδονία με αντάλλαγμα την μείωση των συντάξεων

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που αντάλλαξαν το κεκτημένο του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών μας με αυξημένες προσφυγικές ροές  

 

Κύριοι σταματήστε να ευτελίζεστε ακόμα περισσότερο. Αντί να βγάζετε βαρύγδουπες ανακοινώσεις, ζητήστε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό λαό, ξεκολλήστε από την καρέκλα της εξουσίας και προχωρήστε στη μόνη δημοκρατική λύση που απαιτεί η κοινωνία μας.

 

Εκλογές εδώ και τώρα."

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 12/07/2020 - 08:58

Διήμερο οικογενειακής ξεκούρασης για τον υπουργό Μετανάστευσης, Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη, που δεν το συνδύασε μόνο με επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Χίου και συνέντευξη τύπου αλλά και επίσκεψη στο Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων του Πολεμικού Ναυτικού "Σημαιοφόρος ΞΕΝΟΣ", που ναυλοχεί στο Λιμάνι μας, με βασική αποστολή του την συνδρομή στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Στην διάρκεια της επίσκεψης ο υπουργός συνομίλησε με τον Κυβερνήτη για την ακριβή αποστολή του σκάφους καθώς και με μέλη του πληρώματος, ενώ εθιμοτυπικά έγινε ανταλλαγή δώρων.