Χίος, Σάββατο 20 Απριλίου

Μιλάνε αυτοί που συγκυβερνούν με τον ακροδεξιό Καμμένο.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Χίου στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βορίδη
Τρί, 15/01/2019 - 10:35

Δε νομίζουμε να αμφιβάλει κανείς για την είσοδό μας στην... προεκλογική περίοδο.

Μετά την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, για τις αναφορές του Μ. Βορίδη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Χίο,  ακολουθεί απάντηση την ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

"Με χαρά διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου μετέφερε σχεδόν αυτούσιες τις δηλώσεις του κ. Μάκη Βορρίδη, βουλευτή Αττικής και τομεάρχη εσωτερικών της ΝΔ με αφορμή την κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Χίου, για περιφρούρηση των θαλασσίων συνόρων, για συγκράτηση και απώθηση των μεταναστευτικών ροών, για επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας και κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.   

 

Παράλληλα όμως και χωρίς να μας ξαφνιάσει διόλου, αφού όλοι οι χιώτες συμπολίτες μας έχουν συνηθίσει με τις φαιδρότητές τους, χαρακτηρίζει όλα τα ανωτέρω, ακραίο και επικίνδυνο σχέδιο.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που συγκυβερνούν τέσσερα χρόνια με τον ακροδεξιό Καμμένο.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν μετατρέψει τα νησιά του Αιγαίου σε ένα απέραντο Hotspot και έχουν ταλαιπωρήσει όλους του νησιώτες του ανατολικού Αιγαίου.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν καταστήσει και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τα Πανεπιστήμιά μας καταφύγιο για τον κάθε παράνομο και παραβατικό.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που προέβησαν μόλις προχτές σε "προληπτικές" συλλήψεις πολιτών θυμίζοντας άλλες εποχές.

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που ξεπούλησαν τη Μακεδονία με αντάλλαγμα την μείωση των συντάξεων

 

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που αντάλλαξαν το κεκτημένο του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών μας με αυξημένες προσφυγικές ροές  

 

Κύριοι σταματήστε να ευτελίζεστε ακόμα περισσότερο. Αντί να βγάζετε βαρύγδουπες ανακοινώσεις, ζητήστε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό λαό, ξεκολλήστε από την καρέκλα της εξουσίας και προχωρήστε στη μόνη δημοκρατική λύση που απαιτεί η κοινωνία μας.

 

Εκλογές εδώ και τώρα."

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/04/2019 - 11:24

Θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου θέτει ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Σε δηλώσεις του στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ακάρ υπέδειξε ότι η στρατικοποίηση των νησιών που πρέπει να παραμένουν αποστρατικοποιημένα συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση των Διεθνών Συνθηκών και Συμβάσεων. 

«Από τον Έλληνα ομόλογό μου στα πλαίσια των ειλικρινών σχέσεών μας περιμένω να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και για αυτό το ζήτημα» τόνισε.

Οι δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ μεταδόθηκαν ως έκτακτη είδηση στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και έρχονται λίγες μόλις ημέρες έπειτα τη συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος δήλωσε ότι «οι διεκδικήσεις της Τουρκίας παραμένουν στο ακέραιο και αυτό έχει να κάνει με λόγους εσωτερικής πολιτικής λόγω της παρουσίας ακροδεξιού κόμματος στην κυβέρνηση».

Πηγή: http://www.skai.gr