Χίος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Μην ξηλώνετε μόνο ράμπες από... πάρκιγκ

Τρί, 22/10/2019 - 17:04

Απευθύνομαι στους αρμόδιους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χίου !

Μην αφαιρείτε μόνο τσιμεντένιες ράμπες από... πρόχειρα πάρκιν αλλά Φροντίστε και τα χαλασμένα τσιμέντα τρία μέτρα από το κέντρο της Απλωταριάς οδός Φιλιππου Πασπάτη !

Έχω μάθει ότι βλέπω είτε καλό είτε κακό, στραβό καί ανάποδο να το υποδεικνύω και να το προβάλλω για το καλό των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου και στην συγκεκριμένη περίπτωση για την προστασία ατυχήματος και πεζών και οχημάτων και προτίστως για τα μηχανάκια που έτσι και πέσουν στο κενό της σχάρας σίγουρα θα στραπατσαριστούν !

Φροντίστε όποιοι είναι αρμόδιοι άμεσα να φτιαχτεί με τσιμέντο η μικρή ζημιά για να μην δούμε δραματικά γεγονότα !

Καλό απόγευμα ! Χίος 22 Οκτωβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης  

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 21:59

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Μεγάρου Μαξίμου, μαζί με παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου», στόλισαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Τα παιδιά ζωγράφισαν και χρωμάτισαν στολίδια, τα οποία κρέμασαν στο δέντρο μαζί με τον πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια έλαβαν δώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά για τα ενδιαφέροντά τους, συνεχάρη το προσωπικό της «Κιβωτού» για το έργο του και εξέφρασε την στήριξή του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός» τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

megaro_maximoy_to_stolisma_toy_hristoygenniatikoy_dentroy