Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Μόνο Σπιλάνη και Στάθη στηρίζει ο Σύριζα

Τρί, 14/05/2019 - 19:45
φωτο αρχείου

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε πανελλαδικά από δεκάδες υποψηφίους Δημάρχους, που χωρίς να το ζητήσουν ή να είναι προσκείμενοι φιλικά με τον χώρο, διάβασαν ότι τους... στηρίζει ο Σύριζα (!)  ο Σύριζα Χίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει ότι στηρίζει μόνο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σπιλάνη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χίου Μανώλη Στάθη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται: 

"Σχετικά με ανακοίνωση στην  οποία αναγράφεται στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους παρακάτω  συνδυασμούς : Όραμα Δημιουργίας για την Αιγνούσα με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Μαγγανά και Ψαρά Νέα Εποχή με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Βρατσάνο, ενημερώνουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει χρίσμα, μιλάμε όμως για  αυτοδιοικητικά σχήματα στα οποία λόγω προγραμματικών συγκλίσεων συμμετέχουν και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με σημερινή του ανακοίνωση έχει  ήδη δηλώσει ότι στηρίζει τους παρακάτω συνδυασμούς:

<<Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, στηρίζει, για τον Δήμο Χίου το “Δίκτυο Πολιτών Χίου” με  Επικεφαλής τον  Μανώλη Στάθη και για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου την “Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου” με  Επικεφαλής τον  Γιάννη Σπιλάνη".

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 20:55

Πιθανότητα διάσπασης της παναιγιακής κινητοποίησης της Τετάρτης διαφαίνεται στο ορίζοντα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φορείς, προεξάρχοντος του ΚΚΕ, που διαφωνούν με το τελικό πλαίσιο όπως έχει διαμορφωθεί, με την αφίσα που κυκλοφορεί, που παρακάμπτει το προσφυγικό πρόβλημα, αναφέροντας μόνο το μεταναστευτικό και από το γεγονός ότι φημολογείται ότι για παράδειγμα στην περίπτωση της Χίου θα υπάρξει μόνο ως ομιλητής ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.  

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν δεν είναι απίθανο να δούμε τελικά δυό συγκεντρώσεις και στο θέμα αυτό.