Χίος, Τρίτη 7 Ιουλίου

Μουτζούρης: Με Μηταράκη συμφώνησα διάλογο από μηδενική βάση. Προειδοποίηση για Ιντλίμπ

Τρί, 18/02/2020 - 09:23

Στην άποψη ότι ο Νότης Μηταράκης, και μέσω αυτού η κυβέρνηση, συμφώνησε σε διάλογο από μηδενική βάση, βάζοντας στην άκρη τις επιτάξεις περιοχών και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, επέμεινε την Τρίτη ο Κώστας Μουτζούρης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε την Πέμπτη και Παρασκευή συναντήσεις με τους δημάρχους Βορείου Αιγαίου ώστε να συμφωνηθεί η αντιπρόταση στον υπουργό Μετανάστευσης.

«Όταν συζητήσαμε χθες με τον κ. Μηταράκη, εκεί που καταλήξαμε ότι από μηδενική βάση θα γίνει ο διάλογος για κάποιο διάστημα, και η μηδενική βάση περιλαμβάνει τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης. 

«Όλα είναι δυνατά, και αλλαγή οριοθετήσεων, ένας διάλογος από μηδενική βάση τα περιλαμβάνει όλα, δώστε χρόνο». «Εάν η κυβέρνηση έχει αλλάξει γνώμη στο ενδιάμεσο διάστημα δικό της θέμα» πρόσθεσε.  

«Μπορεί να έχουμε πιο έξυπνη σκέψη κ. υπουργέ δήλωσε ο κ. Μηταράκης ότι είπε στον κ. Μηταράκη. 

Προειδοποίηση για Ιντλίμπ

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επέμεινε ότι «ρεαλισμός είναι η σωτηρία των νησιών… Πέντε χρόνια ταλαιπωρούνται οι νησιώτες, έχουν δεχθεί 1 εκατ. τώρα από το Ιντλίμπ ανεβαίνουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, από τα νησιά μας θα περάσουν». 

Πηγή: skai.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 07/07/2020 - 14:26

Αυτή τη φορά η πρώην αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου θα είναι καλεσμένη στην θεματική διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου, αύριο στις 6 μ.μ., με τίτλο:"Για να μην καταρρεύσει η κοινωνία, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ".

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν επίσης οι Παγχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ, Κέντρο Κοινότητας Χίου και Παράρτημα Ρομά, ενώ θα  συντονίσει η Υπεύθυνη τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, του κόμματος, Ευαγγελία Μανιτσούδη.

Η εκδήλωση, θα μεταδοθεί ζωντανά από το fb του ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ και από το youtube N.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ.