Νέα ανακοίνωση του "Χίος Μπροστά" για την δομή στον Θόλο

Δευ, 03/01/2022 - 08:48

"Έπεσε η μάσκα του κ. Δημάρχου, τάσσεται ανοικτά με την καταστροφή της Χίου" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά" και αναλυτικά σημειώνει:

"Ο κ. Κάρμαντζης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο επιχειρεί να «απαντήσει» με ποιους είναι. Στον πανικό του και εκτελώντας τις εντολές των «φίλων» με το σκονάκι που του έδωσαν, μας εμφανίζει τις εικόνες από την πόλη της Χίου προ ΒΙΑΛ.

(Οι «φίλοι» του υποβολείς μη γνωρίζοντας την Χίο, τον εξέθεσαν δίνοντας του να αναρτήσει όπως και έπραξε και φωτογραφίες από τη Μόρια και τον Πειραιά).

Η λύση που δέχθηκε τότε ο κ. Κάρμαντζης ήταν η ΒΙΑΛ. Του θυμίζουμε τις δηλώσεις του όταν άνοιγε τα Ταμπάκικα και ζητούσε να «επισπευτεί» η διαμόρφωση της ΒΙΑΛ, για να «αντιμετωπιστεί» το πρόβλημα. Δυστυχώς για αυτόν οι δηλώσεις του παραμένουν και δείχνουν τις κυβιστήσεις του.

Και τότε ως αντιπεριφερειάρχης, και τώρα η λύση για τον κ. Κάρμαντζη ήταν να γίνει δομή. Τότε στη ΒΙΑΛ, τώρα όπου να ‘ναι, ακόμη και στο Θόλος.

Τα αποτελέσματα της ΒΙΑΛ τα έζησαν όλοι οι Χιώτες στο πετσί τους. Τα ίδια θέλει να ζήσουν και πάλι με μόνιμη δομή πολλαπλών ρόλων κατά παράβαση ακόμη και αυτού που ο ίδιος ψήφισε, μονίμως όλοι οι χιώτες.

Δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει ούτε μία λέξη για να υπερασπιστεί τη δημοτική περιουσία στο Θόλος, ως οφείλει ως Δήμαρχος απεναντίας το μόνο που τον ένοιαξε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ήταν να ακούσει τα δικά του συγχαρητήρια η κυβέρνηση κι ο πολιτικός του συνοδοιπόρος, λες κι αυτό ήταν το επείγον. 

Είναι φανερό ότι είναι σε καθεστώς πανικού και προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια του φίλου του για την κατασκευή της υπερδομής, χρησιμοποιεί την έωλη "απειλή" του υπερπληθυσμού μεταναστών στο νησί. Δυστυχώς ή δεν ξέρει τι σημαίνει η λειτουργία υπερδομής με ΠΡΟΚΕΚΑ και εξέταση ασύλου που μαθηματικά θα οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις από αυτές που χρησιμοποιεί για να εκφοβίσει τον κόσμο της Χίου,η είναι απλά επικίνδυνος.

Ο κ. Κάρμαντζης πήρε θέση και είναι με την καταστροφή της Χίου".

Σχετικά Άρθρα