Νότης Μηταράκης: Στηρίζουμε τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 29/05/2019 - 09:22

Ξεκάθαρη δήλωση στήριξης εκτός της δεδομένης Χρ. Καλογήρου, υπέρ του Σταμάτη Κάρμαντζη στον Β' γύρο των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Χίου κάνει ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.

Αναλυτικά η δήλωση του είναι η εξής: 

«Ξημέρωσε ήδη μία καλύτερη μέρα για την Ελλάδα, το Βόρειο Αιγαίο και τη Χίο μας. Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, καθώς και των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών έστειλαν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερα.

Όλες οι προσπάθειες για λάσπη, προεκλογικές παροχές, όξυνση των αντιπαραθέσεων και του διχασμού, απεδείχθησαν ανίσχυρες μπροστά στη δίψα των πολιτών για πολιτική αλλαγή. Η Χίος, για άλλη μια φορά, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό ως «γαλάζιο» νησί. Στις Ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ κατά 18 ποσοστιαίες μονάδεςτετραπλασιάζοντας τη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Το ισχυρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες, οδήγησε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε παραίτηση. Τον άλλο μήνα, στις Εθνικές Εκλογές θα ολοκληρωθεί η πολιτική αλλαγή. Θα γυρίσουμε σελίδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών αποκτά εντονότερο πολιτικό χαρακτήρα. Η ανάγκη για συσπείρωση και ενότητα είναι ακόμη πιο επιβεβλημένη. Παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, ανθρώπινες διαφορές ή παρωχημένες διενέξεις που πλέον έχουν ιστορικό χαρακτήρα.
Αυτές οι εκλογές είναι για την παράταξη και τον τόπο. Είναι για το εμείς και όχι για το εγώ.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κυριάρχησε η γαλάζια παράταξη και στο δεύτερο γύρο θα ολοκληρωθεί η σημαντική νίκη του ψηφοδελτίου της Χριστιάνας Καλογήρου.

Στη δεύτερη Κυριακή και ο Δήμος της Χίου, με τη βοήθεια όλων μας, θα παραμείνει «γαλάζιος». Στον πρώτο γύρο κράτησα αυστηρά ουδέτερη στάσηλόγω της πληθώρας υποψηφίων που έχουν αναφορά στην παράταξή μας. Όμως, οι επαναληπτικές εκλογές έχουν πλέον αποκτήσει ξεκάθαρο πολιτικό διακύβευμα, καθώς οι δύο υποψήφιοι προέρχονται από την κεντρική πολιτική σκηνή και έχουν συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα.

Στηρίζουμε τον Σταμάτη Κάρμαντζη, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, άνθρωπο με βαθιά γνώση της αυτοδιοίκησης και συνεπή μαχητή της φιλελεύθερης παράταξηςΣτεκόμαστε δίπλα του, για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Χίου. Αυτός, που θα εκπροσωπήσει όλους τους Χιώτες. Αυτός, που θα αξιοποιήσει τα όσα θετικά έχουν γίνει μέχρι σήμερα από το Δήμο και την Περιφέρεια και θα οδηγήσει τη Χίο μαςμε τη βοήθεια της επόμενης Κυβέρνησηςσε μία τετραετία ανάπτυξης και ευημερίας.

Στη Χίο, αξίζουμε καλύτερα. Τώρα μπορούμε!»

stis_epikeimenes_ethnikes_ekloges_tha_oloklirothei_i_politiki_allagi_me_prothypoyrgo_kyriako_mitsotaki

Σχετικά Άρθρα