Ο Συνδυασμός "Χίος μπροστά" απαντά στην ΔΕΥΑΧ

Σάβ, 06/05/2023 - 12:06

«Ο εκ μετεγγραφής πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κάθε φορά που βγάζει ανακοίνωση απαντώντας στην απολύτως δικαιολογημένη κριτική που δέχεται για την άγνοια του και τους άστοχους χειρισμούς του, υποβαθμίζει την εικόνα και το κύρος της εταιρείας απαξιώνοντας την συνεχώς στα μάτια των δημοτών» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυαμός "Χίος Μπροστά" σημειώνοντας:

«Προχθές η ΕΜΧ απηύθυνε επιστολή προς στο ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ ζητώντας την  απρόσκοπτη παροχή νερού για την μαστιχοκαλλιέργεια. Χωρίς καμία  απολύτως εξουσιοδότηση από το Δ.Σ., ο κος Μυριαγκός θεωρώντας ότι αυτός είναι η ΔΕΥΑΧ ,απάντησε με απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο στην ΕΜΧ και όλους τους μαστιχοπαραγωγούς, εκθέτοντας ταυτόχρονα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Δεν είναι η πρώτη φορά .Την ίδια απαξιωτική συμπεριφορά είχε δείξει και προς το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Βολισσού όταν αυτό είχε διαμαρτυρηθεί για θέματα που απασχολούσαν το χωριό.

Ο κ. Καρμαντζης διατηρώντας τον κ. Μυριαγκό συμφωνεί με τα απαράδεκτα που καταγράφονται κατά των μαστιχοπαραγωγών και της ΕΜΧ. Για να κρύψει την ανικανότητά τους φαντασιώνεται σκοπιμότητες. Οι περικοπές στο νερό είναι η απόδειξη της άγνοιας και της απραξίας τους. Αυτή η δημοτική  αρχή προσβάλει τη Χίο. Για αυτό και οι Χιώτες της δείχνουν την πόρτα της εξόδου.
Αλλάζουμε τον Δήμο - Αλλάζουμε την Χίο».

Σχετικά Άρθρα