«Όχι στο Θόλος η νέα δομή, αλλά πρέπει να πούμε τοποθεσία στο υπουργείο»

Δευ, 12/04/2021 - 14:00

Την αντίθεση του στην δημιουργία δομής στο Θόλος, εξέφρασε στις λαϊκές συνελεύσεις σε Συκιάδα και Λαγκάδα, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «πρέπει να υπάρχει δομή προσωρινής φιλοξενίας αλλά όχι στο Θόλος».

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης τόνισε σε δηλώσεις του ότι η Δημοτική Αρχή είχε καταθέσει πρόταση για δημιουργία δομής στις Μπαμπακιές αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο την απέρριψε.

«Ο δρόμος του λαϊκισμού είναι εύκολος, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να πούμε πού θα γίνει αυτή η μικρή δομή που έχει αποφασίσει το Δ.Σ.», τόνισε ο Δήμαρχος Χίου.

Αναφορικά με την πρόθεση της κυβέρνησης για την δημιουργία δομής στο Θόλος, ο Δήμαρχος πέρα από την αντίθεση του ανέφερε ότι «ο δρόμος της ευθύνης είναι δύσκολος», ζητώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο να υποδείξει χώρο, όπως έγινε στη Σάμο και στη Λέσβο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να λυθεί αυτό το θέμα, να κλείσει η ΒΙΑΛ και να διασφαλιστεί η ηρεμία και η ασφάλεια των δημοτών μας», κατέληξε ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σχετικά Άρθρα