Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Οι Αστυνομικοί στους Βουλευτές

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 27/10/2019 - 08:00

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου το Σάββατο 26/10/2019, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου Γιάννης Αραμπατζής, μαζί με τον πρόεδρο Μιχάλη Απέσσο και τον γραμματέα Γεώργιο Αμέντα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, συναντήθηκαν με τον Νότη Μηταράκη, Βουλευτή Χίου και υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, Βουλευτή Χίου, στους οποίους τέθηκαν θεσμικά και υπηρεσιακά αιτήματα των αστυνομικών.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η μεταναστευτική κρίση στις αστυνομικές υπηρεσίες και στις  τοπικές κοινωνίες. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η πρόταση για οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών που υπηρετούν με οργανική θέση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, είτε με τη μορφή τακτικού μηνιαίου επιδόματος είτε ως έκτακτο επίδομα διαχείρισης κρίσεως, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Από την πλευρά τους οι κ. Βουλευτές  αναγνώρισαν την προσφορά των αστυνομικών στις τοπικές κοινωνίες και στη συνολική διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο έργο μας, δηλώνοντας τη στήριξή τους στην υλοποίηση των αιτημάτων μας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 18:39

Φιλοξενούμενος στο κανάλι "Ε" ήταν ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κ. Μαρδάς.

Για την παρέμβαση του αυτή, ενημερώνει ό ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του τα εξής: 

 Οι τυφλοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη που στέλνουν τους βομβαρδισμένους πρόσφυγες στα νησιά μας..
Η ανάγκη προστασίας των πραγματικών προσφύγων, αλλά απέλαση των παράνομων μεταναστών...
Το πυρ κατά των τουρκικών πλοιαρίων, εφόσον - με απόλυτη επιβεβαίωση από το Λιμενικό μας - επιβαίνουν ( μόνο ) οι αδίστακτοι διακινητές έμποροι ανθρώπων...

Και :

Η επιβολή παγώματος των σχέσεων Ε.Ε. με τις σνομπ χώρες του Βίζενγκραντ, που δεν δέχονται την αναλογική φιλοξενία προσφύγων από την Ελλάδα ...

Ανάλυση και τοποθετήσεις μου στην εκπομπή του καναλιού Έψιλον , στις 19 / 11/ 19. Συζήτηση, επίκαιρη και σήμερα..

Xρόνος στο βίντεο : Από 7.00 έως 47.00 .

Προσοχή: Ακατάλληλο για παθιασμένους κομματικούς...

https://www.neotv.gr/category/ekpompes/apokalyptiko-deltio/