Οικ. Επιτροπή: Με μετεκλογικά …απόνερα η έγκριση των ανταποδοτικών του 2024

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 24/11/2023 - 14:26

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Χίου τα ανταποδοτικά του 2024 σε μια συνεδρίαση που είχε και... απόνερα της εκλογικής διαδικασίας.

Γιώργος Μπελέγρης και Βιβή Ποταμούση διασταύρωσαν αρκετές  φορές τα ξίφη τους καθώς από... σύντροφοι βρέθηκαν με το πέρασμα του χρόνου σε αντίπαλες δημοτικές παρατάξεις.

Η συζήτηση δεν είχε να προσφέρει και ιδιαίτερες πληροφορίες προς τους δημότες, καθώς τα ανταποδοτικά του 2024 είναι σταθερά ως προς τις τιμές τους χωρίς τις μειώσεις, που ισχυρίζεται ο αντιδήμαρχος Οικονομικών ότι είχε υποσχεθεί ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος, με τον Γιώργο Μπελέγρη να επισημαίνει συχνά την απουσία είτε του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας από την συνεδρίαση, είτε του νέου Δημάρχου, που όμως είχε λάβει γνώση του προϋπολογισμού ανταποδοτικών κατά την σύνταξη του.

Ο ίδιος πάντως υπογράμμισε την απουσία σημαντικών στοιχείων από τον προϋπολογισμό των ανταποδοτικών όπως το τέλος ταφής απορριμμάτων που αυξάνεται, εκφράζοντας την απορία για το κατά πόσο θα είναι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της υπηρεσίας το 2024.

Τα ανταποδοτικά εγκρίθηκαν ομόφωνα, καθώς τόσο ο Χάρης Μπουρνιάς όσο και η Βιβή Ποταμούση δεν τα καταψήφισαν ενώ θα έρθουν προς έγκριση και στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, όπου εκεί πιθανά παρουσία και της νέας δημοτικής αρχής να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ως προς τις διαθέσεις της για τις τιμές που θα κληθουν να πληρώσουν ιδιώτες και επαγγελματίες κατά την διάρκεια της θητείας της.

 

 

me_meteklogika._aponera_i_egkrisi_ton_antapodotikon_toy_2024

Σχετικά Άρθρα