Ώρα ευθύνης

Ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, προς τους δημότες
Σάβ, 13/02/2021 - 11:26

Πριν δεκαέξι μηνες με την εντολή και την δική σας αγάπη και επιλογή ανέλαβα το πηδάλιο του Δήμου μας.

Άπειρα τα προβλήματα. Με την βοήθεια του Θεού και την αγάπη σας συμπατριωτισσες και συμπατριώτες πορεύομεθα.

Το μεταναστευτικό που κληρονόμησα στην χειρότερη κατάσταση του ως Δήμαρχος, είναι το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά μας, την Ελλάδα μας και ολόκληρη την Ευρώπη. Θα έλεγα και τον πλανητη ολόκληρο.

Συνεπώς η Χιος μας δεν είναι έξω από τον πλανητη Γη. Παλεύουμε λοιπόν με ένα τεράστιο διεθνές πρόβλημα το οποίο μεγένθυνε με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της η προηγούμενη κυβέρνηση.

Στο δημοτικό μας συμβούλιο λάβαμε αποφάσεις για την βελτίωση έως και την επίλυση του στον βαθμό που αυτό μπορεί να συμβεί. Ο Δήμαρχος αυτές τις αποφάσεις ουδόλως τις άλλαξε, δεν τις διαστρέβλωσε ούτε κατ' ελάχιστο μέχρι σήμερα.

Αντίθετα προσπαθεί και κάνει ότι μπορεί να εφαρμοστούν στο ακέραιο.

Τι λένε αυτές οι αποφάσεις; Φύλαξη των συνόρων, αποσυμφόρηση της Βιαλ και τελικό κλείσιμο να τελειώνει ο εξάχρονος εφιάλτης του Χαλκειούς και των Καμποχώρων και δημιουργία μιας δομής καταγραφής ταυτοποίησης και προσωρινής διαμονής στην Χίο με ταυτόχρονο κλείσιμο όλων των σπιτιών που ενοικιάζονται στην Χίο από μετανάστες προσφυγες.

Μέχρι σημερα η κυβέρνηση αυτά τα έχει τηρήσει και πραγματοποιήσει και συνεχίζει. Για πρώτη φορά η Βιαλ πέφτει στον αριθμό 1900 των διαμενόντων εκεί που αποδεικνύει ότι τα λόγια γίνονται πλέον πράξη.

Για αυτό τον χώρο, για την δημιουργία αυτής της μικρής δομής ένα χρόνο τώρα δεν την υποδεικνύουμε στην κυβέρνηση να τελειώνουμε. Αντίθετα οι επαγγελματίες συκοφάντες, λασπολόγοι μαζί με τα θλιβερά εξαπτέρυγα τους, συνομοσιολογούν, παραπλανούν, βρίζουν και μετέρχονται απίθανες μεθοδεύσεις σπέρνοντας διχόνοια και απίστευτο δηλητήριο για να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι όλοι εμείς που ψάχνουμε τρόπο να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του μεταναστευτικου στον τόπο μας ,που πολλοί από αυτους δημιούργησαν από ψηλά έως χαμηλα, είμαστε προδότες αργυρώνητοι και πουλημένοι και «ευτυχώς» που υπάρχουν αυτοί θεματοφύλακες των πάντων κοροϊδεύοντας ανεύθυνα και επικινδύνως δημαγωγικά όλους.

Την Δευτέρα, αναλαμβάνοντας την πολιτική αλλά και πατριωτική ευθύνη μου, εισάγω στο δημοτικό μας συμβούλιο πρόταση για υλοποίηση των αποφάσεων του δημοτικου συμβουλίου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, προτείνοντας χώρο στην μέση του πουθενά για να τελειώνουμε με όλο αυτό και να συνεχίσουμε την κανονικότητα της ζωης μας και τα έργα μας που αλλάζουν την Χίο μας καθημερινά και βήμα βήμα και αυτό είναι που τρομάζει τους αντιπάλους του Δημάρχου και της δημοτικής αρχης.

Γιατί τελειώνοντας με το προβλήμα του μεταναστευτικού δεν θα έχουν λόγο πολιτικής ύπαρξης, γιατί σε αυτό μόνο επένδυσαν και στην αναμπουμπούλα.

Κάνω το χρέος μου μαζί με τους συνεργάτες μου στο ακέραιο όπως το έκανα πάντα και θα το κάνω μέχρι τέλος.

Ο Δήμαρχος δεν έκανε και δεν θα κάνει κωλοτούμπες στην ζωή και την διαδρομή του. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά όλων των υβριστών μου και τους τα επιστρέφω ακέραια. Άλλωστε η Χίος μας είναι μικρή και μας γνωρίζει όλους παρά πολύ καλά.

Είμαι δυνατός γιατί γνωρίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία του τόπου μας με στηρίζει και με εμπιστεύεται. Αυτή την αγάπη και την εμπιστοσύνη δεν την πρόδωσα και δεν θα την προδώσω ποτέ μέχρι να τελειώσει η ζωή μου.

Πάμε δυνατα, πάμε όλοι μαζί, να απομονώσουμε κάθε ακραία και ανεύθυνη φωνή μη λογικής,για να σώσουμε τον τόπο μας και να πορευθούμε σε έργα δημιουργίας,σε έργα ανάπτυξης για εμάς τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

ΤΟ ΧΡΩΣΤΩ το ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Προχωράμε μπροστά και θα τα καταφέρουμε. Κοινοποιήστε όλοι αυτή την ανάρτηση. Εμείς δεν πληρώνουμε χορηγούμενες αναρτήσεις ούτε έχουμε στην υπηρεσία μας επαγγελματίες υβριστές λασπολόγους και συκοφάντες που παραποιούν δηλώσεις και λόγια μας με βιντεάκια γκαιμπελικά με τα φτηνά κίτρινα site και τα χολερικά τους πληκτρολόγια. Είμαστε εδώ δυνατοί και καθαροί και πάντα το φως νικά το σκοτάδι.

Θα τα καταφέρουμε. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Σχετικά Άρθρα