Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Π. Βρουλής ευχαριστεί Ν. Μηταράκη

Παρ, 15/11/2019 - 18:27

Ο  Αναπλ. Περιφερειάρχης   , Θεματικός Αντιπ/χης Υγείας & Πρόνοιας Παντελής Βρουλής           :

 

    Ευχαριστεί τον  Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών   Υποθέσεων    Κο. Νότη Μηταράκη  για την απόφαση ειδικής έγκρισης άρθρου 12 του ν.2731/1999 για την επιχορήγηση των Προνομιακών Ιδρυμάτων (Ν.Π.Ι.Δ.) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για το οικονομικό έτος 2019 συνολικού ποσού (50.000€) . Τα ποσά θα διατεθούν στους φορείς που ακολουθούν:1) Μικτό Κέντρο διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α ‘Η Κυψέλη ’, 2)Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Π.Σ.Α.Μ.Ε.Α., 3)ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ, 4) Μονάδα  Φροντίδας  Ηλικιωμένων ΄΄Η Αγία Μαρίνα   Καρδάμυλα 1972΄΄ και 5)Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων  και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή  Υστέρηση  ΄΄Η ΜΕΛΙΣΣΑ’’.

Σχετικά Άρθρα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ KONRAD-ADENAUER-STIFTUNG ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΔΕ
Σάβ, 14/12/2019 - 12:03

«Τα επιμορφωμένα στελέχη είναι και καλά στελέχη», ανέφεραν οι διοργανωτές της Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ που πραγματοποιεί, σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ, ημερίδα στην Χίο.

«Κύριος στόχος αυτής της επιμόρφωσης είναι να δώσουμε στα στελέχη μας ορθό πολιτικό λόγο και ικανότητα να διαχειριστούν τα τοπικά ζητήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Πρόδρομος Μανωλάκης.

Η  επιμορφωτική ακαδημία οργανώνεται από το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung ενώ μετά την Χίο θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Παράλληλα με την επιμόρφωση των στελεχών θα υπάρξει και συζήτηση για τοπικά προβλήματα από τα οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά  στο μεταναστευτικό-προσφυγικό με τα στελέχη της ΝΔ να τονίζουν ότι από τον Γενάρχη που θα ξεκινήσει η κατανομή μεταναστών και προσφύγων σε όλη την χώρα, τα νησιά, που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, θα μπορέσουν να δουν τα μέτρα αντιμετώπισης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.