Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Παντ. Βρουλής: Από Δήμαρχος… Αντιπεριφερειάρχης;

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 04/06/2019 - 15:39

Ετοιμος να αναλάβει καθήκοντα Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, φαίνεται ο πρώην Δήμαρχος και πλειοψηφών Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Κώστα Μουτζούρη, Παντελής Βρουλής.

Αφού ευχαριστεί τους πολίτες για το αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι έχει χορτάσει από αιρετές θέσεις, λέγοντας εκτός κάμερας σκωπτικά πως ο κόσμος με ξέρει σαν γιατρό και Δήμαρχο, δεν έχω καμιά πρεμούρα να γίνω Αντιπεριφεριάρχης, ταυτόχρονα όμως δηλώνει πανέτοιμος για κάτι τέτοιο.

Η απόφαση, όπως ξέρετε μας λέει στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ανήκει στον Περιφερειάρχη. Προεκλογικά είπαμε ορισμένα πράγματα και θα τηρηθούν. Θα εργαστούμε σαν ομάδα. Αν κριθεί πως πρέπει εγώ να αναλάβω καθήκοντα Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη θα το κάνω.

Άλλωστε συμπλήρωσε με νόημα, τον Δεκέμβριο λήγει και σύμβαση μου με το ΙΚΑ, συνεπώς απελευθερώνομαι από την εργασία μου και έχω όλο το χρόνο να ασχοληθώ με τα κοινά, ώστε να προχωρήσουν μια σειρά σημαντικά έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη και να προγραμματιστούν νέα.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/01/2020 - 22:49

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, με απόφαση του 5μελούς Εφετείου κακουργημάτων Μυτιλήνης αθωώθηκε και ο Λογιστής Νεκτάριος Μένεγας, για την υπόθεση πτωχεύσεως της φαρμακαποθήκης, που μετά από πολλές περιπέτειες ως γνωστόν οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Έτσι μετά από αρκετή ταλαιπωρία αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη αυτή απόφαση