Παντελής Μπουγδάνος: "Παρά τις δυσκολίες, παραγωγή έργου"

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 31/12/2020 - 13:56

«Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά όλοι εμείς στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου εργαστήκαμε με μεθοδικότητα και καταφέραμε να εντάξουμε έργα ύψους 15 εκ.ευρώ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, υπογραμμίζοντας ότι τα έργα αυτά θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021.

«Το αντιπλημμυρικό έργο του Αεροδρομίου το έχουμε ανάγκη πάνω από 40 χρόνια ενώ η μετατόπιση του δρόμου του Αεροδρομίου φέρνει όλο και πιο κοντά την υλοποίηση ενός σημαντικού για το νησί μας έργο», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Ένα ακόμη έργο που εντάχτηκε είναι η φυσική διαδρομή των 92 χλμ. με τον Παντελή Μπουγδάνο να την χαρακτηρίζει ως «έργο κομβικής σημασίας κυρίως για την Βορειοδυτική Χίο».

Η περιφερειακή Ενότητα Χίου, σύμφωνα με τον κ. Μπουγδάνο, πραγματοποίησε στην ενότητα των έργων σημαντικές παρεμβάσεις στην οδοποιία ενώ η έρευνα για το Φράγμα Κόρης Γεφύρι θα δώσει άμεσα αποτελέσματα για την πορεία του έργου.

«Εργαστήκαμε με μεθοδικότητα, αθόρυβα, εντάσσοντας έργα που θα βοηθήσουν όλη την Χίο και τους πολίτες και έτσι θα συνεχίσουμε και το 2021», υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου ευχόμενος «Καλή Χρονιά».

para_tis_dyskolies_paragogi_ergoy_to_2020

Σχετικά Άρθρα