Προσχηματικός ο διάλογος του υπουργού

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
Σάβ, 15/01/2022 - 08:26

«Χιώτες και Χιώτισσες, δεν είμαστε νησί Λωτοφάγων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων Χίου, αναλυτικά αναφέρει:

 

«Ο υπουργός μετανάστευσης μετά από το πρόσφατο στραπάτσο του "διαλόγου" με τους φορείς του νησιού, προσπαθεί να μας  πείσει ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση συνομιλούν αυτή τη φορά με την κοινωνία της Χίου. 

 

Ο κόσμος και η κοινωνία απάντησαν και στο αιματοκύλισμα του Αίπους το 2020 και στην εν κρυπτώ προσπάθεια απόβασης που έγινε ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Θεοφανίων το 2022.

 

Απάντησαν αρνητικά  σε όλα τα σχέδια για την μετατροπή των νησιών μας σε φυλακές ανθρώπινων ψυχών της Ευρώπης.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων δεν θα συμμετάσχει στην επικοινωνιακή φιέστα του υπουργού, όπως θα πράξει και κάθε περήφανος Χιώτης που σέβεται τον εαυτό του. 

 

Δεν θα αποτελέσουμε το ακροατήριο σε ένα στημένο προσχηματικό "διάλογο", που έρχεται κατόπιν εορτής και προειλημμένων αποφάσεων, που είναι αντίθετες με την βούληση του λαού της Χίου, χωρίς καμιά απολύτως νομιμοποίηση. Επιπροσθέτως είναι αντίθετες με τις θεσμικές αποφάσεις τόσο του Δημοτικού όσο και του Περιφερειακού συμβουλίου.

 

Την Δευτέρα οι Χιώτες θα αφήσουμε μόνους τους πρόθυμους εξυπηρετηθέντες χειροκροτητές και αυλικούς του υπουργού, της δημοτικής αρχής, της διορισμένης ΝΟΔΕ και των τυφλά υπάκουων του κομματικού σωλήνα.

 

Το μόνο που θα χάσουμε, λόγω της απουσίας μας, θα είναι τα αποτελέσματα μίας δημοσκόπησης - παρωδίας, που μέρες τώρα έχει γελοιοποιήσει την απεγνωσμένη προσπάθεια του Υπουργού Μετανάστευσης να κατασκευάσει ένα έρεισμα στην τοπική κοινωνία. 

 

Μα πραγματικά τόσο πολύ υποτιμά την τοπική κοινωνία της Χίου ο κ. υπουργός;

 

Γυρίζουμε, λοιπόν, την πλάτη στη στημένη κυβερνητική φιέστα του "Χιώτη" υπουργού!

 

Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα, τον δυναμώνουμε όπου χτυπά η καρδιά της Χίου και όποτε χρειαστεί, μακριά από τις φιέστες της υποταγής και της δουλοπρέπειας».

 

 

Σχετικά Άρθρα