Πρώτη συνεδρίαση επιτροπής για την αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 12/08/2021 - 13:36

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η επιτροπή για την δημοτική περιουσία που συστάθηκε από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Τριαντάφυλλο, στόχος της επιτροπής είναι η αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας( που αριθμεί περίπου 1800 ακίνητα με κατάθεση ιδεών και προτάσεων από φορείς και πολίτες.

«Στην πρώτη συνεδρίαση μπήκε ένα πλαίσιο εργασίας και ορίστηκε ως πρόεδρος ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς που είχε και την ιδέα για την δημιουργία της», ανέφερε ο κ. Τριαντάφυλλος.

Στην επιτροπή δεν συμμετέχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής με τον κ.Τριαντάφυλλο να τονίζει ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την λειτουργιά της επιτροπής και τους στόχους της.

«Είναι λάθος που δεν συμμετέχει η παράταξη της πλειοψηφίας με απόφαση δημάρχου», ανέφερε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία της επιτροπής.

«Ίσως μετά από συζήτηση των προτάσεων της επιτροπής, σε επόμενα Δημοτικά Συμβούλια, αυτό να αλλάξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ .Τριαντάφυλλος.

proti_synedriasi_gia_epitropi_axiopoiisis_dimotikis_perioysias

Σχετικά Άρθρα