«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

Απάντηση Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη στην Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη
Παρ, 01/09/2023 - 12:04

Απάντηση στην απάντηση της περιφέρειας στα γραφόμενά του για ζητήματα που αφορούν τα έργα στο αεροδρόμιο και το φράγμα στης Κόρης το Γεφύρι εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Αναφορικά με τη μετατόπιση των στύλων του ΔΕΔΔΗΕ μέσα από το φράγμα, από τον Ιανουάριο του 2023 ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ενημερώσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τις απαιτούμενες ενέργειες, αλλά η περιφερειακή αρχή Μουτζούρη έχει καθυστερήσει να ανταποκριθεί χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα των απαιτούμενων υλικών για το Αεροδρόμιο Χίου, η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έχει γνωμοδοτήσει αρνητικά από 25 Μαΐου 2023.

Το δε έργο της μετατόπισης του περιφερειακού δρόμου παραδόθηκε για χρήση εκτός του αρχικού χρονοδιαγράμματος υλοποίησης, αλλά στα πλαίσια παρατάσεων που είχαν δοθεί. Οι δε καθυστερήσεις για το έργο του αεροδρομίου συνίστανται στο γεγονός ότι η ύπαρξη των μηχανήματων του έργου της μετατόπισης δεν επέτρεπαν στον ανάδοχο του έργου του αεροδρομίου να εγκαταστήσει το εργοτάξιό του."

 

Σχετικά Άρθρα