Σε λειτουργία η προσωρινή αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο

Ν. Μηταράκης: Τα έργα στη Χίο προχωράνε σταθερά μπροστά!
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 05/05/2023 - 15:36

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η προσωρινή αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου της Χίου «Όμηρος» την οποία και επισκέφθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις 4 Μαρτίου 2023 είχε τεθεί σε λειτουργία και προσωρινή αίθουσα αφίξεων. Οι δύο προσωρινές αίθουσες θα λειτουργήσουν έτσι ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται οι εργασίες εντός του κτηρίου καθώς και για να εξυπηρετείται το ταξιδιωτικό κοινό έως το 2024, όποτε και θα παραδοθεί το κτήριο του αερολιμένα βάσει του χρονοδιαγράμματος.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Μηταράκης ευχαρίστησε το προσωπικό και τους εργαζόμενους του αεροδρομίου και των ιδιωτικών εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών για την συμβολή τους στην διαδικασία μεταφοράς εξυπηρέτησης των επιβατών και της μετακίνησης τους στη νέα προσωρινή αίθουσα.

Ακολουθεί η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψηφίου βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία:

"Σήμερα έφυγε η τελευταία πτήση από το χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου "Όμηρος", καθώς ο προσωρινός χώρος αναχωρήσεων ανοίγει σήμερα. Λειτουργεί ήδη ο προσωρινός χώρος αφίξεων, μπαίνει σε πλήρη εξέλιξη η αναβάθμιση και η επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου μας. Μία πύλη εισόδου που αρμόζει στο κύρος, στην ιστορία, αλλά κυρίως βοηθάει τη Χίο να αναπτυχθεί τουριστικά. Τα έργα προχωράνε σταθερά μπροστά!"

20230505_se_leitoyrgia_i_prosorini_aithoysa_anahoriseon_sto_aerodromio_hioy

Σχετικά Άρθρα