Σχόλιο της ΛΑΣ

Παρ, 22/09/2023 - 07:03

«Το πώς παίζεται το παιχνίδι των αστικών εκλογών όλων των επιπέδων, είτε βουλευτικών είτε των τοπικών ή αυτοδιοικητικών όπως αρέσκονται κάποιοι, μας είναι γνωστό» αναφέρει η ΛΑΣ σημειώνοντας:

«Ούτε με ιδεολογικούς όρους ούτε με όρους αρχών, αξιών και θέσεων, ούτε Με τον καθορισμό, που είναι και το κυριότερο των ταξικών οριζουσών που προσδιορίζουν και τα ταξικά συμφέροντα ενός εκάστου.

Οι αστικές εκλογές, εκτός από επιλογή δυνάστη του λαού κάθε 4 χρόνια, είναι και ένα παζάρι εξαγοράς συνειδήσεων, μόνο που κάποιοι/ες πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη.
Καλό είναι λοιπόν να προσέχουν και κυρίως να σιωπούν.

Το ψηφοδέλτιο της δημοτικής αρχής Χίου είναι αντιστοιχισμένο με το γνωστό αντίτιμο, κοινώς, ρουσφέτι.

Ας μην προκαλούν.

Στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες κάποια κυρία υποψήφια με το σημερινό δήμαρχο, μας εγκαλεί και τη Λαϊκή Συσπείρωση, ότι λείπουμε από τα έδρανα - πράγμα που δεν έγινε ποτέ, πλην των οργανωμένων αποχωρήσεων για να μην περάσει ο ΑΟΤΑ - σε αντίθεση με εκείνους που προχωράνε δυνατά και προχωράνε μπροστά.

Ξέχασε όμως ότι για ένα εξάμηνο πήρε με απευθείας ανάθεση 6900 ευρώ από τη ΔΙΑΝΟΧ για διοικητικές υπηρεσίες και παραιτήθηκε 29/8 για «προσωπικούς» λόγους, για να μην αναφερθούμε και σε άλλες συμβάσεις στο παρελθόν με το δήμο.

Πράγματι, προχωράνε μπροστά χωρίς ντροπή, πραγματικά προχωράνε δυνατά, χωρίς ντροπή».

Σχετικά Άρθρα