Σήμερα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η επέκταση του Αεροδρομίου!!!

Ολοκληρώθηκαν στις 28/8/24 οι 32 μήνες για την παράδοση του έργου και έχει εκτελεστεί μόνο το 20%
Πέμ, 29/08/2024 - 06:39

Τα πράγμα υποτίθεται είχαν υπολογιστεί με «Γερμανική ακρίβεια».

Να εγκαινιαστούν ταυτόχρονα η νέα Αίθουσα αναχωρήσεων και η επέκταση του Αεροδρομίου. Και ενώ η μέν πρώτη είναι σχεδόν έτοιμη, η επέκταση όμως βρίσκεται στο 20% του συνολικού έργου.

Σήμερα πάντως 29/8/24 συμπληρώθηκαν 32 μήνες που υποχρεούται η Εταιρεία, που εκτελεί το έργο της επέκτασης του Αεροδρομίου να το παραδώσει ολοκληρωμένα.

Αντ’ αυτού εκτός ότι έχει καταγγελθεί ότι χρησιμοποιούνται για την επέκταση ακατάλληλα υλικά, εκτός ότι προφανώς για την… καθυστέρηση δόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο πριμ παραγωγικότητας (!) αυτή τη στιγμή το έργο εκτός ότι βρίσκεται στο 20% ενώ έπρεπε να είχε παραδοθεί, ουδείς γνωρίζει πότε θα τελειώσει.

Εντάσσεται έτσι εκ των πραγμάτων στα έργα «φαντάσματα» του νησιού με ευθύνη της Κυβέρνησης, αλλά και των πολιτών που ανέχονται την χρόνια κοροϊδία, ήτοι τα έργα επέκτασης Αεροδρομίου, Φράγματος Κόρης γεφύρι, Δικαστικού Μεγάρου και νέου Τελωνείου, ενώ σκάνδαλο αποτελεί το γεγονός ότι το κτίριο του Τελωνείου στην Προκυμαία έχει εγκαταλειφθεί από τον σεισμό στην Σάμο (!) και από τότε… μελετάται η στατικότητα του, ενώ το Τελωνείο στο μεταξύ ενοικιάζει άλλο κτίριο για την στέγαση του.

Σχετικά Άρθρα