Στ. Κάρμαντζης για νέα δομή: Κάποιοι παίζουν με τις λέξεις

Τρί, 21/04/2020 - 14:35

Πρέπει οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να πουν υπεύθυνα που θα γίνει μια νέα μικρή δομή, ώστε να κλείσει η ΒΙΑΛ, τόνισε σήμερα σε συνέντευξή του στην «Αλήθεια» ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης ο οποίος δέχθηκε τα πυρά από τις παρατάξεις «Χίος Μπροστά» και «ΛΑΣ» για την ανακοίνωση του Δήμου, μετά τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στην ΒΙΑΛ.

Το σημείο που προκάλεσε τις αντιδράσεις είχε να κάνει με την αναφορά του για " απόλυτα ελεγχόμενο χώρος προσωρινής παραμονής προσφύγων – μεταναστών", ενώ η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μιλούσε για χώρο καταγραφής.

«Κάποιοι παίζουν με τις λέξεις», τόνισε ο Σταμάτης Κάρμαντζης, λέγοντας ότι δέχεται λυσσαλέα αντιπολίτευση για ένα θέμα στο οποίο πρέπει να βρεθεί μια λύση.

«Όλοι δείχνουν με το δάχτυλο το Δήμαρχο. Κάποτε πρέπει να λογικευτούμε» τόνισε και μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στην παράταξη του Μανώλη Βουρνού, που όπως είπε, λειτούργησε υπεύθυνα στο δημοτικό συμβούλιο όπου ελήφθη απόφαση για την αναγκαιότητα χώρου καραντίνας νεοεισερχόμενων προσφύγων – μεταναστών, λόγω κορωνοϊού.

Στο ερώτημα αν σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλία σύγκλισης σύσκεψης με τους επικεφαλής των παρατάξεων ή του δημοτικού συμβουλίου για την λήψη απόφασης για την υπόδειξη χώρου για νέα δομή , είπε ότι δεν μπορεί αυτήν την ώρα να απαντήσει, αλλά σημείωσε ότι «οφείλουμε μια απάντηση στο υπουργείο».

 

Σχετικά Άρθρα