Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Στην Λιμενική Επιτροπή ο εξανθρωπισμός της Προκυμαίας

Παρ, 05/06/2020 - 17:08
φωτο αρχείο

Μετά από αρκετή κυοφορία και μια σχεδόν ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ανεξάρτητα από τον προβληματισμό που υπήρξε, η τελική διατύπωση της θυμίζει χρησμό…Πυθίας, η Λιμενική Επιτροπή συνεδριάζει για μια ακόμα φορά, για να αποφασίσει αν θα κλείσει για τα οχήματα η Προκυμαία τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεκριμένες ώρες ή θα συνεχίζουμε να ζούμε με το σημερινό έρημο χάλι μας, που καθιστά την πόλη μας και ειδικά την προ του κύματος περιοχή, μη συμβατή με ανθρώπινη παρουσία και δραστηριότητα.

Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 10.00 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 11/08/2020 - 21:03

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας (Σ.ΑΜ.) αυτή τη στιγμή, υπό την προεδρία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικολάου Παναγιωτόπουλου, όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου. Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκληση του Συμβουλίου Άμυνας πραγματοποιείται προκειμένου να αποτιμηθεί η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, να αξιολογηθούν οι διαθέσιμες πληροφορίες, να εξετασθούν ζητήματα τακτικής φύσεως και να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων.

Πηγή: ΑΜΠΕ