Στο επίπεδο 2 «έπεσε» η Λέσβος

Παρ, 23/10/2020 - 17:46

Στο βελτιωμένο επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας 2 (επίπεδο επιτήρησης) από το 3 της αυξημένης επιτήρησης έπεσε σήμερα η Λέσβος μετά την επικαιροποίηση του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό. Έτσι όπως αυτός ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία πολιτικής προστασίας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το "Νησί" που ανφέρεται στο θέμα ότι δεν ισχύουν για τη Λέσβο τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και τη χρήση μάσκας παντού.

Τα κυριότερα μέτρα που πλέον εφαρμόζονται στη Λέσβο είναι τα παρακάτω:

Μετακινήσεις: Xωρίς περιορισμούς. Μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμό.

Συναθροίσεις: Μέχρι 50 άτομα με μάσκες και τήρηση απόστασης 1.5 μ. Αναστέλλεται η εφαρμογή του ανώτατου ορίου των εννέα ατόμων.

ΚΥΤ προσφύγων: Ελεύθερη διακίνηση των φιλοξενουμένων μέχρι του 15% ανά ώρα, με ανώτατο όριο τους 750 ημερησίως, με βάση τις οδηγίες του διοικητή

Σχολεία και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές: Μάσκα από 4 ετών και άνω

Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Μάσκα έως 50 φοιτητές καθήμενοι σε αμφιθέατρα και τηλε - εκπαίδευση

Κέντρα διασκέδασης: Συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ μόνο καθήμενοι σε τραπέζι. Έξη άτομα ανά τραπέζι.

 

Σχετικά Άρθρα