Συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την καταδίκη της "Χρυσής αυγής"

Ανακοινώσεις του Συλλόγου Γυναικών του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ της ΕΛΜ, της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ του Σύριζα, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ και του ΚΙΝΑΛ
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 04/10/2020 - 10:33

Ο Σύλλογος Γυναικών Χίου καταδικάζει την φασιστική χρυσή αυγή και τα μέλη της, για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και για όλες τις εγκληματικές επιθέσεις που έχει διαπράξει ενάντια σε  μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, όπως και εδώ στο νησί μας σε πρόσφυγες και μετανάστες, σε δημοσιογράφους και σε συνδικαλιστές.

Δεν εφησυχάζουμε! Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τσακιστεί το αυγό του φιδιού ,που το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο επωάζει. Θα συνεχίσουμε την πάλη για να απομονώνεται κάθε φασιστική,ρατσιστική φωνή και δράση. Ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε να στρέφουμε τα βέλη μας σε αυτούς που μας εκμεταλεύονταικαι μας καταπιέζουν, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην εργασία,τη μητρότητα, τη ζωή. Αυτούς δηλαδή, που η Χρυσή Αυγή πιστά υπηρέτησε, τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα συμφέροντά τους.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο και καλούμε όλες τις γυναίκες στην πλατεία Βουνακίου στις 6 Οκτώβρη στις 7.00  το απόγευμα ,να απαιτήσουμε  την καταδίκη τους και την παραδειγματική τιμωρία τους για την εγκληματική τους δράση.

ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 του ΟΚΤΩΒΡΗ 7.00μ.μ.

 

 

 

Το Σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ ,καλεί τους συνταξιούχους  να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στις 6/10/20 στις 7.00 στην πλατεία Βουνακίου ,να καταδικάσουμε με την παρουσία μας και την στάση μας τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής .Οι επιθέσεις από τάγματα εφόδου σε όσους δεν έχουν την «καθαρότητα» της φυλής όπως μετανάστες,Εβραίοι,Ρομά,σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους ,κύρια συνδικαλιστές του εργατικού κινήματος,με αποκορύφωμα την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα.

Πεντέμισι χρόνια από την έναρξη της δίκης  της εγκληματικής οργάνωσης δεν πρέπει να μας αδρανήσουν απέναντι στο δηλητήριο που σπέρνουν ,παρ’ότι απαρνούνται ιδεολογίες,μεταπηδούν από την Χ.Α σε άλλα σχήματα για να θολώσουν τα νερά και να πέσουν στα μαλακά.

Διαδηλώνουμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματά τους και απαιτούμε την ανώτατη ποινή.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

 

 

 

Η ΕΛΜΕ Χίου συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει  το νομαρχιακό τμήμα Χίου τη ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7 το απόγευμα στην πλατεία Βουνακίου.

Επισημαίνουμε ότι  η 7η  Οκτωβρίου, είναι η μέρα έκδοσης της απόφασης του δικαστηρίου για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Μια δίκη που ξεκίνησε πριν από πεντέμισι χρόνια . Σε  όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι  δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, συνεχίζοντας να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό τους μίσος.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας να συμμετέχουν μαζικά  στο συλλαλητήριο  και να διατρανώσουμε τη θέλησή μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, τραμπουκισμούς, πολέμους και  προσφυγιά.

Απαιτούμε μόνο μια απόφαση: Να μπουν στη φυλακή!

 

 

ΘΕΜΑ: « Στήριξη & Συμμετοχή στις Κινητοποιήσεις  κατά της Χ.Α.»

Συνάδελφοι

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ.Β.Αιγαίου καλεί τους Φορείς –Μέλη της να δώσουν το παρόν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται μπροστά στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

          Φέτος η ημερομηνία της δολοφονίας του Π. Φύσσα συμπίπτει με το τελικό στάδιο της δίκης της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε το 2015. Με τεράστια ευθύνη των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, η δίκη τράβηξε πάνω από 6 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα οι ναζί εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζουν να σπέρνουν ναζιστικό δηλητήριο. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές, σε πρόσφυγες και μετανάστες, σε αγωνιστές εργαζόμενους δεν ξεχνιούνται!

        Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, που ονειρεύονται στειρώσεις σε ΑμεΑ και χρονίως πάσχοντες, που χαρακτήρισαν τα ΑμεΑ ελαττωματικά πλάσματα και προϊόντα, οι φασίστες νοσταλγοί της ευγονικής του Χίτλερ, που σκότωνε ηλικιωμένους και ανάπηρους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης επειδή ήταν «κόστος για την κοινωνία», αυτοί που μπούκαραν σε νοσοκομεία για να δοθεί «αίμα μόνο σε Έλληνες», πρέπει να βρεθούν εκεί που τους αξίζει, στη φυλακή!

        Η δίκη μπορεί να φθάνει στο τέλος της, όμως μπλόκο μπορεί να μπει παντού μόνο με την πάλη μας ώστε να απομονωθούν. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα του συστήματος, που παράγει την αντιαναπηρική-αντιλαϊκή πολιτική από την οποία υποφέρουμε! Την πολιτική της ΕΕ και των Κομμάτων που την υπηρετούν. Προσφέρει στο σύστημα τις καλύτερες υπηρεσίες, είναι το μακρύ του χέρι για να χτυπά όσους αγωνίζονται. Η πρόταση της εισαγγελέα στη δίκη αποσιώπησε, αλλά και διαστρέβλωσε το τεράστιο αποδεικτικό υλικό που παρουσιάστηκε στην πολύχρονη αυτή ακροαματική διαδικασία.

Καλούμε σε συμμετοχή στη Χίο στις 6/10 στις 19:00 στην Πλατεία Βουνακίου στη συγκέντρωση των υπόλοιπων φορέων και στα άλλα νησιά στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Covit 19

 

                              ΓΙΑ ΤΗ Π.Ο.Α.με Α.Β.Α.

                                         ΤΟ   Δ.Σ.

 

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Χίου του Σύριζα

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, ολοκληρώνεται η δίκη της εγκληματικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση αυτή αποτελεί αδιαμφισβήτητα, ιστορικό σταθμό για την Ελληνική Δημοκρατία,

Εξήντα πέντε μήνες. Πεντέμισι χρόνια. 453 συνεδριάσεις, στις οποίες δύο κόσμοι συγκρούστηκαν. Από την μία οι Ναζί Δολοφόνοι και από την άλλη όλοι οι Δημοκρατικοί πολίτες που βρέθηκαν καθημερινά στον αγώνα για τη δικαιοσύνη και την αποκάλυψη του τέρατος.

Σε μια κοινωνία όπου το μίσος, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η βία απέναντι στον αδύναμο είναι διαρκείς και υπαρκτοί κίνδυνοι, ο αγώνας δεν πρέπει να σταματά ποτέ. Ιδιαίτερα σήμερα όπου η κυβέρνηση της χώρας, φλερτάρει με τέτοιες αντιλήψεις, σημερινοί υπουργοί της και πρώην πρωθυπουργός παριστάνοντας τους μακεδονομάχους και υπερπατριώτες συνευρέθηκαν με τους Χρυσαυγίτες σε συλλαλητήρια. Ιδιαίτερα σήμερα όπου περισσεύει η υποκρισία και οι πατριδοκάπηλοι. Ιδιαίτερα σήμερα που παραμονές της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου απροκάλυπτα και εντελώς προκλητικά αποφάσισαν τον διορισμό ως μετακλητού της κατηγορουμένης Χρυσαυγίτισας στη Βουλή. Μην ξεχνάμε ότι, κάποιοι από αυτούς δεν είχαν πρόβλημα με την “σοβαρή” Χρυσή Αυγή.

Η Δημοκρατική Ιστορία της Πατρίδας μας δεν δέχεται εκπτώσεις και η μόνη δικαίωση για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και για όλους αυτούς που βίωσαν τη φρίκη των ταγμάτων εφόδου, είναι η καταδίκη των ναζί εγκληματιών που για χρόνια βύθισαν τις γειτονιές μας στον τρόμο και στο αίμα.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της Χίου, την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 7.00μμ στην Πλατεία Βουνακίου, να ενώσουμε την φωνή μας με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και να απαιτήσουμε ότι: Μόνη δικαίωση στις 7 Οκτώβρη είναι η καταδίκη των ναζί!

 

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Χίου

Συνάδελφοι,

Στις 7 Οκτωβρίου αναμένουμε την τελική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» μετά από 5 ολόκληρα χρόνια από την έναρξη της δίκης.

Μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013 που ξεκίνησε η ποινική της δίωξη, τα μέλη της οργάνωσης δρούσαν ανενόχλητα καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια, κυνηγώντας και ξυλοκοπώντας συνδικαλιστές, πρόσφυγες και μετανάστες.

Στο διάστημα των 5,5 χρόνων που διήρκησε η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν σταματήσει να επιτίθενται σε αλληλέγγυους, σε αδυνάτους και κατατρεγμένους!

Ήρθε η στιγμή της καταδίκης για όλους αυτούς τους εγκληματίες!

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου τάσσεται υπέρ της συνολικής καταδίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής!

Ζητάμε τη δικαίωση των θυμάτων! Ζητάμε την καταδίκη του φασισμού!

 

Για την Ο.Ε.Β.Ε. Χίου

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Κυτριλάκης Δημήτρης                                                                  Κριμιζής Μιχαήλ

 

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ

“Στις 7 Οκτώβρη Πεθαίνει ο φασισμός”

 

          Ταλαιπώρησαν τη δημοκρατία μας εκμεταλλευόμενοι την οικονομική και κοινωνική κρίση που η χώρα περνούσε.

Επιτέθηκαν βάναυσα ενάντια σε κάθε τι το διαφορετικό βαφτίζοντάς το εχθρικό για τα άθλια ιδεολογήματα που εκπροσωπούσαν.

          Διέπραξαν εγκλήματα και βασίστηκαν στην άγνοια ώστε να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

          Η μόνη τους πολιτική θέση η βία, το έγκλημα, ο αυταρχισμός, η έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή.

          Στις 7 Οκτώβρη η δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

Αύριο 6/10/2020, στις 19:00, το Κίνημα Αλλαγής Χίου καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες του νησιού να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία, υψώνοντας τη φωνή τους ανάχωμα στην ανελευθερία.

Στις 7 Οκτώβρη οι Ναζί στη φυλακή.

Στις 7 Οκτώβρη πεθαίνει ο φασισμός!

kalesma_stoys_polites_gia_antifasistiki_sygkentrosi

Σχετικά Άρθρα