Σύριζη... απάντηση Τούμπου

Τρί, 27/09/2022 - 06:44

Σε σχετική ανακοίνωση του Σύριζα Χίου, περί συνάντησης του με τον υπουργό Νότη Μηταράκη, ο Πρόεδρος της ΕΜΧ Γ. Τούμπος απάντησε ως εξής:

Διαβάζω μια ανακοίνωση του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την χθεσινή συνάντηση μας με τον Υπουργό κο Μηταράκη καθώς και την εμπλοκή του ονόματος μου σε φανταστικά σενάρια άνευ αντικειμένου.
Να ενημερώσω λοιπόν τους αρμόδιους του ΣΥΡΙΖΑ ότι το αίτημα του κου Μηταράκη για συνάντηση στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, διαβιβάστηκε από την Γραμματεία της ΕΜΧ με SMS προς τους Προέδρους των Συνεταιρισμών καθως και με email προς τα μέλη του ΔΣ. Αυτό είθισται κι αυτό κάναμε.
Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσαμε και στις αρχές του 2022 εάν οι υπεύθυνοι του κόμματος σας, ζητούσαν συνάντηση μαζί μας, και δεν λειτουργούσαν εν κρυπτώ, ερήμην της ΕΜΧ, προσκαλώντας τους Προέδρους των Συνεταιρισμών, σε συγκεντρώσεις σε Νένητα και Κάλαμωτη προς άγρα εκλογικής πελατείας και με πρόσχημα την κατά φαντασία εισαγωγή επενδυτών στους Συνεταιρισμούς.
Αγαπητοί μου ούτε κομματική ταυτότητα διαθέτω ούτε λειτουργώ με τα δικά σας κριτήρια.
Διοικούμε την Ναυαρχίδα της Οικονομικής Δραστηριότητας του νησιού, και αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια ευθύνη,ως εκ τούτου δεν δικαιούμαστε να παίρνουμε μέρος στα δικά σας  ανίερα κομματικά παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα