Βολές στο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη ένταξη σχολικών κτηρίων στο ΕΣΠΑ

Παρ, 21/10/2016 - 15:43

Στην κόντρα, όπως έχει εξελιχθεί, μεταξύ της Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Γ. Παπαδόπουλου, για την μη ένταξη έργων σχολικών κτηρίων στο ΕΣΠΑ από τη Χίο, παρεμβαίνει και η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου της Νέας Δημοκρατίας η οποία βάλλει κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς καμία ενημέρωση επί του θέματος, εξέδωσαν ανακοίνωση βάλλοντας κατά πάντων, αφήνοντας φυσικά έξω απο το κάδρο τους εαυτούς τους. Τώρα που οι "σύντροφοι" βρίσκονται στην εξουσία, τα παπούτσια της πορείας, που σε άλλες εποχές μετρούσαν χιλιόμετρα για ψύλλου πήδημα, πλέον έχουν μπει στην ντουλάπα, υποτασσόμενοι στις επιθυμίες του ηγέτη τους, ακόμα και για ζητήματα μείζονος σημασίας για το νησί μας, όπως η ανέγερση διδακτηρίων. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε, αντί να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα (των Ελλήνων φορολογούμενων) απο παντού, απορρίπτουν προτάσεις που θα έφερναν οικονομικό όφελος αλλά κυρίως θα ωφελούσαν την Χιώτικη κοινωνία, η οποία θα αποκτούσε μοντέρνα και σύγχρονα σχολικά κτίρια.

Ο Χιώτικος λαός αξίζει μεγαλύτερης σοβαρότητας και ειλικρίνειας. Οι πολιτικές σας φέρνουν πολλές δεκαετίες πίσω τον τόπο μας. Η συμφωνία αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας είναι η λύση».

Σχετικά Άρθρα