Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Εκλογές στον ΦΟΒ

Πέμ, 25/06/2020 - 15:52

Το Διοικητικό Συμβούλιοτου Φιλοπροόδου Ομίλου Βροντάδου (Φ.Ο.Β), προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση (Γ.Σ.), την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020​ στις 10 π.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Ομίλου. Η συνέλευση θα γίνει με τήρηση των κανόνων της πανδημίας COVID 19 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

​ 

Α. Εκλογή Προέδρου Γ.Σ.  και Εφορευτικής Επιτροπής.

Β. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ετών 201​8-2020, έγκριση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Δ. Σ. από κάθε ευθύνη.

Γ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2020-2022​

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ. Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 στις 6 μ.μ.  στον ίδιο χώρο.

Τα τακτικά μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Ομίλου. Για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Πολύδωρο Στείρο (τηλ. 6972828236)

Σύμφωνα με το Καταστατικό, κάθε μέλος μπορεί να εξουσιοδοτηθεί να ψηφίσει για ένα μόνο μέλος το οποίο απουσιάζει και εφόσον καλύπτει τους όρους του Καταστατικού.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 07/08/2020 - 13:34

Όλα όσα διδάχτηκαν στο εργαστήριο βιβλιοδεσίας του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, εκθέτουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κώστα Στείρου, στην Αίθουσα του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φρουρίου από 7 έως και 9 Αυγούστου.

«Χρειάστηκε αρκετός κόπος και χρόνος από τους  11 μαθητές που εκθέτουν  βιβλιογλυπτά καθώς και διάφορα είδη βιβλιοδεσίας, όλα με την έμπνευση των μαθητών», ανέφερε ο υπεύθυνος του εργαστηρίου Κώστας Στείρος συμπληρώνοντας ότι ακόμη και την περίοδο της καραντίνας οι μαθητές με τηλεδιασκέψεις συνέχισαν να δημιουργούν.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή  από τις 7 το απόγευμα  έως της 10 το βράδυ.