Ένα ακόμη καλοκαίρι χωρίς άδεια για το ανοικτό θέατρο Καρδαμύλων

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 28/05/2024 - 14:18

 Σχεδόν αδύνατη  θα είναι  η λειτουργία του  ανοικτού  θεάτρου  Καρδαμύλων το φετινό καλοκαίρι  πάρα τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, καθώς ακόμη δεν διαθέτει την απαιτούμενή άδεια που προϋποθέτει νομιμοποίηση  παλαιών κατασκευών αλλά και δημιουργία νέων.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Χίου, το θέατρο έχει παραχωρηθεί στην Μονομετοχική Εταιρεία Δήμου Χίου που όμως δεν μπορεί να προχωρήσει στις προ απαιτούμενες ενέργειες  για την έκδοση  άδειας και αναλαμβάνει ο ΑΟΤΑ.

Όπως εξήγησε  στην συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΑΟΤΑ Στρατής Γδύσης, πρέπει  να νομιμοποιηθούν οι υπάρχουσες τουαλέτες, αλλά και να γίνουν καμαρίνια, κυλικείο, μια επιπλέον τουαλέτα για ΑμεΑ και θέσεις σταθμεύσης.

Το ποσό της συμβάσης φτάνει τα 23.500 ευρώ, και το χρονοδιάγραμμα  τους 6 μήνες με τον κ Γδύση να τονίζει ότι θα καταβληθεί  κάθε προσπάθεια αλλά  πολύ δύσκολα θα είναι όλα έτοιμα την καλοκαιρινή περίοδο. «Σκεφτείτε μόνο ότι θα πρέπει να πάρουμε δυο εγκρίσεις από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής  που απαιτεί χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.

ena_akomi_kalokairi_horis_adeia_gia_anoikto_theatro_kardamylon

Σχετικά Άρθρα