
Καταχειροκροτήθηκε, προβλημάτισε και ενθουσίασε η θεατρική παράσταση «Η επίσκεψη» από τον Σύλλογο Πολυχνιατών Λέσβου, το βράδυ του Σαββάτου στο Ομήρειο, με την ευγενική χορηγία του Ομίλου εταιρειών Τσάκος και του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».
Παρουσία του καπ. Παναγιώτη Τσάκου, αρχών και πλήθους κόσμου, οι ερασιτέχνες ηθοποιοί χάρισαν μια ξεχωριστή βραδιά με ένα έργο που «δοκίμαζε» τις ανθρώπινες αντοχές και άξιες.
Πόσο εύκολο είναι ένας εξαθλιωμένος και πεινασμένος άνθρωπος να κρατήσει τις αξίες και την αξιοπρέπεια του; Πόσο ισχυρές πρέπει να είναι ριζωμένες μέσα του για να μην «ξεπουληθούν» με αντάλλαγμα μια ζωή χωρίς στερήσεις;
Το έργο του Ντύρρενματτ, που με εξαιρετικό τρόπο ερμήνευσε η θεατρική ομάδα του συλλόγου Πολυχνιατών, έδειξε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω. Στην δικαιοσύνη και την συγκάλυψη. Στην απόγνωση αλλά και την λύτρωση.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής και στα Καρδάμυλα, με την με την ευγενική χορηγία του Ομίλου εταιρειών Τσάκος και του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».









































