Χαμογελαστά... σπίτια στα Καρδάμυλα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 19/06/2022 - 20:31

Ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων, σκέφτηκε να δώσει ζωή και φως στα εγκαταλελειμμένα σπίτια στην περιοχή της Χωριοπαναγιάς (Άνω Καρδάμυλα) για να φωτίσει το χωριό και τις καρδιές των κατοίκων.

Γιατί, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση: "Τα ανοίγματα στα σπίτια είναι όπως τα μάτια των ανθρώπων. Σε κοιτάζουν και σου χαμογελούν...".

Aναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

"Το χωριό μας, διαβάζουμε στην ίδια ανακοίνωση, έχει πολλά σπίτια που έχουν σταματήσει να χαμογελούν από καιρό. Για αυτό και εμείς παίρνοντας μαζί μας το κέφι,την όρεξη και το μεράκι για δουλειά και με ελάχιστα υλικά ξεκινήσαμε και το αποτέλεσμα μας αντάμειψε. Τώρα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε την δεύτερη φουρνιά απο σπίτια που έμαθαν πάλι να χαμογελούν!

Ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο μας Σιδερή Ντομάτα για την υλικοτεχνική στήριξη που μας παρείχε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην  δύναμη και στην ψυχή αυτής της δράσης την κ. Ρούλα Μπακόλα όπως επίσης στον κ. Μιχάλη Τσάκαλη (εργολάβο) που στέκεται δίπλα μας πάντα διαθέτοντας την τεχνική του στήριξη.

Τον κ. Θ. Σκορδαλό (ελαιοχρωματιστή) για την βοήθεια του. Τον κ. Ζ. Κοκκολιά για ορισμένα υλικά που μας χρειάστηκαν. Τις κυρίες Άννα Ματθαίου, Αναστασία Αθανασιάδη, Ρένα Καζά, Ευγενία Γλύπτη, τοο Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Καρδαμύλων και ιδιαιτέρως την κ. Κ. Παντελάκη για τον χώρο που μας διέθεσαν για να υλοποιηθεί η δράση μας.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα βρούμε τρόπο μέσα από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για να υπάρξει συνέχεια σε αυτήν την δράση και έτσι να ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο το χωριό μας."

 

Σχετικά Άρθρα